Dishonored (EU)

Dishonored (EU)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,23
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Dishonored egy magával ragadó első személyű akciójáték, amely a bosszú által vezérelt természetfeletti bérgyilkosként űz. A Dishonored rugalmas harci rendszerével kreatív módon távolítsa el a célpontokat, amikor összekapcsolja a rendelkezésére álló természetfeletti képességeket, fegyvereket és szokatlan eszközöket. Irányítsd ellenségeidet a sötétség leple alatt, vagy könyörtelenül támadd meg őket fejjel fegyverrel. Az egyes küldetések kimenetele a választások alapján játszik le.
Sztori:
A Dishonored Dunwallban található, egy ipari bálnavadász városban, ahol furcsa, steampunk által ihletett technológia és túlvilági erők élnek együtt az árnyékban. Te vagy a szeretett császárné egykor megbízható testőre. Gyilkosságának keretei között hírhedt bérgyilkos lesz, akit csak az a zavaró maszk ismer, amely a névjegykártyává vált. A bizonytalanság idején, amikor a várost pestis ostromolja, és egy korrupt, ipari technológiákkal felvértezett kormány irányítja, a sötét erők összeesküvnek, hogy olyan képességeket ruházhassanak fel önökre, amelyek meghaladják bármely közönséges ember képességeit - de milyen áron? Az árulásod igazsága ugyanolyan zavaros, mint a várost körülvevő vizek, és az élet, amelyet valaha élt, örökre elmúlt.


Főbb jellemzők:


- Improvizáljon és újítson meg

minden merényletet a saját játékstílusával. Használja az árnyékot és a hangot a maga előnyére, hogy némán haladjon végig az ellenségek által nem látott szinteken, vagy támadjon frontálisan ellenséget, amikor reagálnak agressziójára. A rugalmas harci rendszer lehetővé teszi, hogy kreatívan ötvözze képességeit, természetfeletti erőit és eszközeit, miközben végigvezeti a szinteket és elküldi a célokat. Improvizáljon és újítson meg játékstílusának meghatározása érdekében.

Jelentős cselekvés A becsületsértett világ reagál arra, ahogyan játszik. Mozogj, mint egy szellem, és ellenállj a korrupciónak, vagy ne mutass kegyelmet, és hagyd magad után a pusztulás útját. Döntse el az egyes küldetésekhez való hozzáállását, és ennek eredményeként az eredmények megváltoznak.


- Természetfölötti képességek

Teleportáljon a lopakodó megközelítésekhez, tartson birtokában bármilyen élőlényt, vagy állítsa le magát az időt földöntúli kivégzések összehangolására! A természetfeletti képességek és fegyverek kombinálása még több lehetőséget kínál az akadályok leküzdésére és a célok megszüntetésére. A játék frissítési rendszere lehetővé teszi a halálos új képességek és a furfangos szerkentyűk elsajátítását.


- Egy város, amely nem hasonlít másokra

Lépjen be egy eredeti világba, amelyet a Half-Life 2 Viktor Antonov művészeti igazgató elképzel. Arkane és Bethesda egy steampunk várost hoznak el, ahol az ipar és a természetfölöttiek ütköznek, intrikáktól sűrű légkört teremtve. A világ a tied, hogy felfedezd.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.10.12
Régio
EUROPA
Kiadó
Bethesda
EAN číslo
DIGI15530