Dishonored - Definitive Edition

Dishonored - Definitive Edition
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,63
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Tapasztalja meg a végleges Dishonored kollekciót. Ez a teljes összeállítás tartalmazza a Dishonored-t, aki több mint 100 Game of Year díjat nyert, valamint annak minden további tartalmát - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches és Void Walker Arsenalját.

Az Arkane Studios, az Edge Online 2012-es Év Stúdiója által kifejlesztett Dishonored egy magával ragadó első személyű akciójáték, amely a bosszú által vezérelt természetfeletti bérgyilkosként önt el. A Dishonored rugalmas harci rendszerével kreatív módon szüntesse meg célpontjait, amikor egyesíti a rendelkezésére álló természetfeletti képességeket, fegyvereket és szokatlan eszközöket. Irányítsd ellenségeidet a sötétség leple alatt, vagy könyörtelenül támadd meg őket fejjel fegyverrel. Az egyes küldetések kimenetele a választások alapján játszik le.

DLC tartalmazza:

A dunwalli

kés A dunwalli késben vállalja Daud szerepét, a legendás merénylőt, aki megölte a császárnőt. Miután meggyilkolták a császárnőt, és örökre megváltoztatták Dunwall sorsát, nekivágsz a megváltásnak. Nyerjen hozzáférést Daud új fegyvereihez, kütyüihez és természetfeletti képességeihez, amikor áthalad Dunwall még nem látott részein, beleértve a város bálnavadászközpontját, a Rothwild Slaughterhouse-t és a szigorúan őrzött Legal District-et.

A Brigmore boszorkányok

Folytassa útját legendás merénylőként, Daudként a The Brigmore Witches-ben. Daud történetének ez a következtetése ellentétbe hozza a harcoló bandacsoportokat és a veszélyes Brigmore boszorkányszövetséget. Utazás a felfedezetlen helyeken Dunwallon belül, beleértve a Drapers Ward-ot és a Brigmore Manor-t, ahol természetfeletti erők fognak találkozni veled, amelyek tesztelik új fegyvereid és képességeid határait.

Dunwall városi próbák

A Dunwall városi próbák során teljesen új módon tapasztalhatja meg a Dishonored rugalmas harci rendszerét, a lopakodó játékmenetet és a különféle beállításokat, miközben 10 különböző térképen halad végig, amelyek különféle kihívásokkal járnak. Tegye próbára lopakodó, harci és mobilitási készségeit, amikor tisztázza az igényes célokat, kinyitja az új eredményeket és titkokat, és felkapja a globális online ranglistát.

Void Walker Arsenal

A Void Walker Arsenal kiegészítő csomagjával négy, korábban csak a Dishonored előrendelésével elérhető tartalomcsomaghoz férhet hozzá. Ezek a csomagok egyedülálló karakterbónuszokat, további csontvarázs-réseket és még sok mást kínálnak.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.10.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bethesda
EAN číslo
DIGI15516