Disciples III - Renaissance Steam Special Edition

Disciples III - Renaissance Steam Special Edition
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,47
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Disciples III: Renaissance a díjnyertes Disciples sorozat következő tagja, és nagy előrelépést jelent a körökre osztott stratégiai RPG műfaj evolúciójában. Az első két játék elsöprő sikerére építve a Disciples III: Renaissance egy sor új funkciót tartalmaz, és rendelkezik azzal a lebilincselő játékmenettel mely olyan népszerűvé tette az előző részeket.
Három játszható faj - a Birodalom, az Átkozottak Légiói, és a Tündeszövetség harcol Nevendar fantasy világának uralmáért. Mindegyik faj egyedi képzettségekkel és stílussal rendelkezik.


- Gyönyörű 3D grafika – új játékmotor kínál buja 3D-s világokat, ami ritkaság a körökre osztott stratégia műfajában.
- Válj hőssé – hozz létre egyedi hőst és vezess csatába egy csapatot lények széles választéka ellen. Szereld fel hősöd a több mint 450 fegyver, varázslat és ereklye közül válogatva.
- Egyedi karakterek és osztályok – vegyél fel csapattagokat, hogy segítsenek a harcban. Paplovagok, mágusok, gyógyítók, és sok más osztály, egyedi és látványos varázslatokkal és képességekkel.
- Hatalmas felfedezhető világ - három hadjáratban összesen 19 küldetés, bámulatos részletességgel megjelenített fantasy világban.
- Kiterjedt egyjátékos játékmenet – több mint 70 órányi hadjárat-játékidő 19 küldetésen át.
- Helyi többjátékos játék

Údajov
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2010.07.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Kalypso
EAN číslo
DIGI15491