DiRT Rally 2.0 Super Deluxe Edition

DiRT Rally 2.0 Super Deluxe Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
19,09
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalmazza: a
 DiRT Rally 2.0 alapjátékát, valamint az 1–4. Évadok összes tartalmát: 24 autó, 11 pálya és helyszín, exkluzív akciók, kreditcsökkenések és magas jutalom események Tartalmazza az FIA 2019-es rallycross világbajnokságának legfrissebb szezonbeli frissítéseit is.


A DiRT Rally 2.0
 merészelt végigvonulni a világ minden tájáról érkező ikonikus rali helyszíneken, a legerősebb terepjárókkal, valaha is, tudván, hogy a legkisebb hiba is véget vethet a szakaszának.

Az ösztöneire kell támaszkodnia az eddigi legmerülékenyebb és valóban fókuszált off-road tapasztalatokkal, beleértve az új hiteles vezetési modellt, az abroncsválasztást és a felület degradálódását. Hajtsa végre a versenyt autóval valós terepen Új-Zélandon, Argentínában, Spanyolországban, Lengyelországban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, csak a pilóta és az ösztönök irányítják Önt.

Versenyezz az FIA rallycross világbajnokságának nyolc hivatalos versenypályáján, kiegészítve engedélyezett Supercars-szal és támogatási sorozatokkal.
Fejlessze csapatát és autóit a versenystratégiák alapján, és haladjon az események és bajnokságok változatos választékával egyszemélyes karrier-kampányban és versenyképes online környezetben.

Jellemzők

  • A TELJESÍTMÉNYBEN TÖBBEN 50 A leghatékonyabb terepjárókból - tépje át a környezetet a történelmi és a mai rally autók, VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X és Citroen C3 R5 ikonikus listájával. Vegye ki a Chevrolet Camaro GT4.R kihívást jelentő erejét is.
  • 6 VALÓDI ÉLET RALLY HELYEK - Vezesse át a kereket Új-Zéland, Argentína, Spanyolország, Lengyelország, Ausztrália és az Egyesült Államok lenyűgöző környezetében.
  • Érezze versenyét - A továbbfejlesztett kezelhetőség, a felület, az eshetőség és a környezet a leghitelesebb és koncentráltabb terepjáró élményt nyújtja.
  • A FIA WORLD RALLYCROSS Bajnokság hivatalos játéka - Versenyezzen Barcelonában, Montalegre-ben, Mettet-ben, Lohéac Bretagne-ban, Trois-Rivieres-ben, Hell-ben, Holjes-ban és Silverstone-ban, különféle sorozatok sokaságában.
  • A SAJÁT CSAPAT FEJLESZTÉSE - Hozzon létre egy csapatot, vegye fel alkalmazottait és bővítse a járművek garázsát, ahogyan azt választja.
  • TUNING - Állítsa be járművét a vezetési stílusának és a környezeti jellemzőinek megfelelően. Csökkentse a kopást az egyes autók beállításainak konfigurálásával, és frissítse alkatrészeit annak biztosítására, hogy járművei készen álljanak a várható kihívásokra.
  • VERSENYKÉPEZÉS - Versenyezzen a teljes DiRT közösséggel napi, heti és havi kihívásokban, világméretű ranglistákkal és eseményekkel.
Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Codemasters
EAN číslo
DIGI15480