Dirt Rally 2.0 (Game of The Year Edition)

Dirt Rally 2.0 (Game of The Year Edition)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
21,08
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A DiRT Rally 2.0 of the Year Game az eddigi legátfogóbb rally- és rallycross-élményt nyújtja, több mint 80 autóval és 26 helyszínnel, amelyekkel felveheti a világot.

Az alapjáték 2019-es megjelenése óta a DiRT Rally 2.0 az evolúció útján halad, új autókkal, helyszínekkel és a közösség által kért szolgáltatásokkal minden hónapban, az Év játékával pedig már elérhető az összes indítás utáni tartalom egyetlen csomagban.

Vegyük át az ikonikus rali helyszínek, mint például Wales, Monte Carlo, Svédország, Németország, Görögország, Finnország és Skócia végleges verzióit legendás ralikocsikkal, köztük olyan rajongói kedvencekkel, mint a SUBARU Impreza 2001, a Peugeot 206 Rally és a Skoda Fabia Rally (a képen) felett).

A DiRT Rally 2.0 Game of the Year Edition az FIA Rallycross Világbajnokságának legújabb és legnépszerűbbjeit is tartalmazza, kéznél van a 2018-as és a 2019-es bajnokság, az autók, a pilóták és a helyszínek. Tapasztalja meg a rallycross világának gyors ütemű, rendkívül intenzív akcióját modern gépekkel, vagy vállalja a B csoport korszakának félelmetes szörnyeit, a választás az Öné.

Colin McRae: A FLAT OUT csomagot tartalmazza

A végső tisztelgés egy rallylegenda előtt, aki több mint 20 évvel ezelőtt született meg a DiRT sorozatnak. A Colin McRae: FLAT OUT Pack része a DiRT Rally 2.0 Az év játékának kiadásában.

A DiRT Rally 2.0 ünnepli Colin McRae világbajnoki győzelmének 25. évfordulóját két legismertebb autójával, egy teljesen új rally helyszínnel és 40 kihívást jelentő forgatókönyvvel, amelyek a legnehezebb pilótákat is tesztelni fogják. Élje át az alázatos kezdeteket, az óriásgyilkosságot, a soha nem mondható-soha-soha hozzáállást és azt a szenzációt, hogy KIMENETT hajt.

Új megjelenés: Ford Focus RS Rally 2001 (Valvoline)

A DiRT Rally 2.0 Az év játékának megjelenésével egyidejűleg különleges ajándékot kapunk minden DiRT Rally 2.0 játékos számára, új színben.

Március 24-én minden játékos, aki hozzáfér a Ford Focus RS Rally 2001-hez (ez a 3. évadban volt elérhető), egy új, eredeti Valvoline márkájú dizájnt fog használni. Ez az autó és szállítás a Colin McRae forgatókönyvekben is szerepel, így minden játékos, aki hozzáfér a Colin McRae: FLAT OUT Packhoz, stílusosan vezethet is.

Údajov
Műfaj
Versenyzés, szimuláció, sport
Megjelenés
2019.02.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Codemasters
EAN číslo
DIGI15469