Dino Run DX

Dino Run DX
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,91
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A DINO RUN DX a klasszikus őskori multiplayer versenyjáték folyamatos fejlődése. Irányítsd ikonikus raptorodat az eljárással létrehozott tájak végtelen választékán keresztül, és túllicitáld az egyre közeledő DOOM FALJÁT. Végül a világvége millióinak egyike lesz a végén, vagy meg fogja menekülni a megsemmisítést?

közreműködő:


- Minden játék során egyedülálló élmény ... soha nincs két egyforma szint.
- 3 fő egyjátékos játékmód: CHALLENGE, D-PLANET és SPEEDRUNS.
- Valós idejű multiplayer csevegéssel, párkereséssel és egyedülállóbb versenypályákkal. Mássz fel a ranglétrára és mutasd meg dominanciádat!
- Döbbenetes számú kalap- és színkombináció közül választhat a megjelenés csiszolásához ... még több kalapot nyithat ki a játék mérföldköveinek teljesítésével.
- FREERUN MODE: kapcsolja ki a végzetet, csevegjen a többi játékossal a tényleges játék során, kövesd meg a sziklákat és az NPC-dínókat, a szerepjátékot .... tedd, amit akarsz!

Miben különbözik a DX a játék korábbi verzióitól?


Ha csak az évekkel ezelőtti webes verziót játszotta, akkor a DX drámai előrelépés, több szinten, kalapban és játéklehetőségben. Ha a Dino Run SE játékot játszotta, a fő különbségek a teljesen átdolgozott háttér és egy extra réteg fényezés, valódi teljes képernyős mód, vezérlő támogatás, steamworks integráció, jobb multiplayer biztonság, freerun mód, és még sok-sok más kalap és szín közül választhat tól től.

Érdekességek:


- Az eredeti webes verziót több mint 100 milliószor játszották le ( forrás: Mochibot )
- A Pixeljam, a Dino Run alkotói 2006 óta több mint 20 játékot készítettek.
- A Dino Run segített úttörő szerepet játszani a játékok "futó" műfajában, még mielőtt népszerűsítették volna a mobilon, és valóban elkezdték volna szopni.
- A dinoszauruszok valójában nem viseltek kalapot, de apró nyomok vannak rajta a baseball sapkák műanyag meghúzó hevederein.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Verseny
Megjelenés
2015.09.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Pixeljam
EAN číslo
DIGI15443