Dimensional

Dimensional
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,03
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Első személyű, elbeszélés által vezérelt kirakós játék
A dimenzió veszélyes kamrákba dobja, hogy megmentsen egy idegen fajt. Ez nem passzív élmény. A siker érdekében úgy kell éreznie és úgy kell cselekednie, mintha valóban ott lenne. Állni fogsz, mozogsz, reális fizikával manipulálod a tárgyakat, és reagálsz a veszélyekre.

Hányinger-mentes - nagyon kényelmes élmény, amely nem fogja rosszul érezni magát
Valós életű mozgás - séta, kacsa, kitérés, sovány, ugrás az akadályok elkerülése érdekében és a környezet keresése. Csak 1,2 mx 50 cm szükséges a játékhoz. Teljes méretű szoba támogatott.
Rejtvények - szükség lesz agyra, reflexekre és pontosságra a kamrák megveréséhez
Fedezze fel - keresse meg a rejtett üzeneteket és tanulja meg az igazságot
Mikrofon támogatás - számíthat arra, hogy hallják és látják is
Választás - teleportálás a kényelem érdekében + opcionális FPS stílusú vezérlők

Nem csak rejtvényeken és cselekedeteken, hanem különféle egyedi helyzetekbe igyekszem önöket helyezni, amelyeket csak a VR-ben lehet értékelni.
Rengeteg tapasztalható, többek között:
Csúsztasson végig egy keskeny párkányon, miközben egy óriási inga centiméterekkel kileng az arcodból
Teszteld bátorságodat, ha leugrasz egy magas emelvényről.
Óvatosan mozgassa a fejét egy keskeny, tüskékkel teli résen
Üsd ki a falakat a falból anélkül, hogy a tető a fejedre csapódna
Dodge és ugorj át a lézerek felett
+ még sok más

Van egy történet, amelyet megtalálhat. Rajtad múlik, ha meg akarod találni az elrejtett üzeneteket és homályos területeket, és kideríted, mi történik, vagy csak végigjátszod a pályákat és élvezed a rejtvényeket.
Szükséges terület
A lejátszáshoz szükséges 1,2 mx 50 cm A
Dimensional saját chaperone rendszerét használja, amely lehetővé teszi a mozgást akkor is, ha csak kicsi a játszótere.
Ha úgy gondolja, hogy nincs elég hely, akkor először próbálja ki az ingyenes demót. Lehet, hogy meglepődik, milyen kevés helyre van szüksége.
A történet
Transzdimenziós fajra vadásznak a kihalásig. Sok évvel ezelőtt az emberek segítettek nekik rejtett kamrákat építeni a Földön, hogy biztonságosan elrejtsék utódaikat. Most a vadászok olyan gépeket építettek, amelyek behatoltak a kamrákba.
Meg tudja-e menteni utódaikat, mielőtt túl késő lenne?
A kamrák tele vannak csapdákkal és kihívásokkal, amelyeket csak egy idegen droiddal együtt dolgozó ember képes kitölteni.
A társad
Digby kíséri. Nem a legfényesebb vagy legboldogabb droid, de adj neki egy célt, és eltalálja. Használja őt tárgyak manipulálására vagy pusztítóbb célokra. Gondoljon Digbire, mint a kezére és az öklére.
FPS-stílusú vezérlők
Az FPS mód lehetővé teszi, hogy analóg botokkal mozogjon, mint a hagyományos first person shooterek. Csak akkor használja az FPS módot, ha nem okoz hányingert. Szükség szerint válthat a teleportálás és az FPS mód között. A teleportáláshoz ki kell lépnie az FPS módból.

Aktiválás:


* A HTC Vive-on kattintson a fogógombra az FPS-mód be- és kikapcsolásához. Használja a jobb oldali nyomógombot a forgatáshoz, a bal nyomógombot pedig a mozgatáshoz.
* Az Oculus DK2 / Rift készüléken tartsa lenyomva a bal vállgombot (vagy az OculusTouch jobb gombját). Használja a jobb analóg botot a forgatáshoz, a bal oldali mozgatáshoz.

FPS módban a padlórácsot körbejárja. Ahhoz, hogy ennek értelme legyen, előre kell néznie (irányított nyilakkal jelezve), mielőtt elindulna. Alternatív megoldás: lásd a játékon belüli menüt, ha az irányt a lézermutató iránya szerint irányítja.
Kísérleti játék
I'm a solo-developer and spend all my time experimenting in VR to see what works best. Dimensional is a result of my continuing experiments to see how to make the most of this new technology and create highly immersive experiences.

Standing and using real-life movements is a key component. I wanted to allow as many people to play as possible so I use a custom chaperone system where you only need enough room to take a couple of steps forward.

Teleporting provides a nausea-free way to move around, but FPS-style controls can be used if you prefer (teleporting is still required to jump over gaps and reach heights)

A dimenzió ragaszkodik ahhoz, hogy mozogj. A veszélyek elkerülése érdekében járnia, kuporodnia és hajolnia kell, miközben felfedezi és kacsa, sőt ugrik is. Az a képesség és követelmény, hogy reagálj, ahogyan a való életben tennéd, növeli az elmélyülést.

A környezettel való kölcsönhatás és a várt reakciónak való megfelelés (beleértve a dinamikus megvilágítást és az árnyékokat) hihetőbbé teszi a kamrákat.

A mikrofont úgy használják, hogy láthassák és hallhassák. Kiabáld a droidokat (egyesek rád lőnek), vagy aktiváld a hangoddal az érzékelőket.

A kamrák befejezéséhez meg kell oldania a problémákat, mintha valóban ott lennél, ahelyett, hogy egy tipikus játékként gondolkodnál rajta.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2016.12.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Head Start Design
EAN číslo
DIGI15437