Diesel Brothers: Truck Building Simulator

Diesel Brothers: Truck Building Simulator
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,61
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Mi van, Amerika?
A Diesel Brothers: Truck Building Simulator egy autóhangoló szimulátor multiplayerrel és moddinggal. Keresse meg a lebuktatott négykerekűeket, és alakítsa őket legendás dízelt ivó szörnyekké!

Szedje szét az egész autót a vázig, majd építse fel bármilyen alkatrésszel. A dízel teherautók életmódot jelentenek, és a garázs az új otthona. Szeretne 12 hüvelykes felfüggesztést? Tőled függ!

Hívjon meg akár három barátot a garázsba, és válasszon egyedi karaktereket, hogy dicsérje képességeit. Együtt kereshet ritka alkatrészeket a roncstelepeken, teljesen felújíthatja a teherautókat a kerettől kezdve, vagy versenyezhet egymással.

Használja ki a szórópisztoly előnyeit, és hozzon létre folyékony félelmet. Készítse el a teherautót egyedi matricáinkkal, vagy készítse el saját maga, hogy hozzáadja az egyedi látványt! Ne felejtsd el megosztani a legjobb fotóidat a közösségi médiában. Hadd lássa a világ a magnum opust!

Szedje le a roncstelepeket, hogy ritka alkatrészeket találjon, vagy küldje el barátait vadászatra. Ha autóalkatrészeket keres, régi rozsdás roncsokat találhat. Ne tévesszen meg a megjelenése - ez a leromlott keret a következő Mega Ram Runner lehet. Amikor befejezed az építkezésedet, eladhatod, vagy ... odaadhatod, hogy valaki napja félelmetes legyen!

Tegye próbára hangolási és vezetési képességeit. Módosítsa teherautójának teljesítményét a legjobb eredmények elérése érdekében, és bizonyítsa az erőfölényt az ellenfelek felett, amikor online versenyez velük.

Adjon hozzá bármit, amit létrehozhat, mivel a játék modding támogatást nyújt. Ha arról álmodozik, hogy teherautóját saját tervezésű gumiabroncsokkal módosítja, a Szakáll Testvérei itt vannak, hogy ez megvalósuljon!

Údajov
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2019.05.10
Régio
EUROPA
Kiadó
Code Horizon
EAN číslo
DIGI15427