Ds Ex: GOTY

Ds Ex: GOTY
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,80
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
A JÁTÉKRÓL

Az év 2052, a világ pedig veszélyes és kaotikus hely. A terroristák nyíltan működnek - ezreket ölnek meg; a drogok, a betegségek és a szennyezés még inkább megöl. A világ gazdaságai közel vannak az összeomláshoz, és az őrülten gazdagok és a kétségbeesetten szegények közötti szakadék egyre nagyobbá válik. Ami a legrosszabb, hogy egy ókori, világuralomra hajló összeesküvés úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy kibújjon az árnyékból és átvegye az irányítást.

Főbb jellemzők:

  • Valódi szerepjáték magával ragadó 3D, első személy szemszögéből. A játék magában foglalja a cselekvést, a karakterek interakcióját és a problémamegoldást.
  • Reális, felismerhető helyszínek. Sok hely a valós helyek tényleges tervrajzaiból épül fel, amelyeket a közeljövőben forgatókönyv készít.
  • Egy emberekkel, nem pedig szörnyekkel teli játék. Ez empátiát kelt a játék karaktereivel szemben, és fokozza a játékvilág realizmusát.
  • Gazdag karakterfejlesztő rendszerek: Képességek, kiegészítések, fegyverek és tárgyak kiválasztása, valamint a problémák többféle megoldása biztosítja, hogy két játékos ne fejezze be hasonló karakterekkel a játékot.
  • A problémák többszöri megoldása és a karakterfejlesztési választék változatos játékélményt biztosít. Beszéljen, harcoljon vagy használja képességeit, hogy túllépjen az akadályokon, amikor a játék alkalmazkodik az Ön játékstílusához.
  • Erős történet: "Valódi" összeesküvés-elméletekre, aktuális eseményekre és a technológia várható fejlődésére épül. Ha benne van a játékban, valaki, valahol elhiszi
Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Square Enix
EAN číslo
DIGI15373