Deus Ex: Game of the Year Edition

Deus Ex: Game of the Year Edition
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,78
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az év 2052, a világ pedig veszélyes és kaotikus hely. A terroristák nyíltan működnek - ezreket ölnek meg; a drogok, a betegségek és a szennyezés még többet ölnek meg. A világ gazdaságai közel állnak az összeomláshoz, és az őrülten gazdagok és a kétségbeesetten szegények közötti szakadék egyre nagyobbá válik. Ami a legrosszabb, hogy egy ókori, világuralomra hajló összeesküvés úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy kibújjon az árnyékból és átvegye az irányítást.


Főbb jellemzők:


- Valódi szerepjáték magával ragadó 3D-s, első személyi szempontból. A játék magában foglalja a cselekvést, a karakter interakciót és a problémamegoldást.
- Reális, felismerhető helyszínek. Számos helyszín a valós helyek tényleges tervrajzaiból épül fel, amelyeket a közeljövőben forgatókönyv készít.
- Egy emberekkel, nem pedig szörnyekkel teli játék. Ez empátiát kelt a játék karaktereivel szemben, és fokozza a játékvilág realizmusát.
- Gazdag karakterfejlesztő rendszerek: Képességek, kiegészítések, fegyverek és tárgyak kiválasztása, valamint a problémák többféle megoldása biztosítja, hogy két játékos ne fejezze be a játékot hasonló karakterekkel.
- A problémák többszöri megoldása és a karakterfejlesztési választék változatos játékélményt biztosít. Beszélj, harcolj, vagy használj készségeket az akadályok leküzdéséhez, amikor a játék alkalmazkodik az Ön játékstílusához.
- Erős történet: "Valódi" összeesküvés-elméletekre, aktuális eseményekre és a technológia várható fejlődésére épül. Ha benne van a játékban, valaki, valahol elhiszi

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2000.06.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Square Enix
EAN číslo
DIGI15372