Detective Case and Clown Bot in: Murder in the Hotel Lisbon

Detective Case and Clown Bot in: Murder in the Hotel Lisbon
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,47
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Detektív ügy és bohócbot: Gyilkosság a Hotel Lisszabonban A

gyilkosság a Hotel Lisszabonban egy videojáték, amelyet a 80-as és 90-es évek klasszikus point and click kalandjai ihlettek. Ezeket a korszakokat megkülönböztető formában alkalmazza, és csak a pixel art technikát használja. Maga a játék natív 256x192-es felbontással fut, ugyanolyan felbontással, amelyet a régi ZX Spectrum 48k és legutóbb a Nintendo DS is használt.

Szinopszis:


Különös gyilkosság történt a Hotel Lisszabonban, egy férfi 14 háttal szúrt öngyilkosságot követett el, miközben békésen megitta a kávéját.
Ez az ellentmondásos tényekkel teli eset túl bonyolult volt Garcia rendőr számára a megoldásra, ezért úgy döntött, hogy a város egyetlen detektív duóját veszi fel, amely képes megoldani: a mitikus nyomozóesetet és a félreérthetetlen Bohóc Botot.
Együtt megoldják a szerelmi kapcsolatok olyan összetett és bonyolult hálózatát, amelyhez legalább 14 tisztánlátóra, 5 apokaliptikus szekta prófétára lenne szükség, akik képesek megjósolni a világ végét, és 3 ilyen cigányra, akik képesek elolvasni a tenyerét. csak a végeredmény kitalálásához.

Karakterek:


A mitikus nyomozóesettel, amelyet a világ legrosszabb nyomozójának is neveznek, egy olyan durva és durva ember, hogy tanúit inkább egy lassan mozgó tehervonat fogja elgázolni, mint hogy tőle hallgassák ki.
És a vidám Bohóc Bot, aki bár nyomozó Case mellékszereplőjeként dolgozik, a valóságban reméli, hogy egyszer csak cirkuszi bohócként fog elhelyezkedni. Sajnos, és bármennyi jelentkezést is elküld, egyetlen cirkusz sem fogadja el soha a gyerekektől félő bohócot. Soha nem alszik, így azon kívül, hogy nappal oldalként dolgozik, éjszaka stand-up humoristaként is dolgozik egy helyi bárban. Az emberek azt mondják, hogy ő egy viccgép.


Főbb jellemzők:


A Hotel Lisbon gyilkosságának több ezer fő jellemzője van!

- Egy pont és kattintson grafikus kalandjáték.
- Játssz nyomozóként és bohóc botként.
- Keressen nyomokat és hallgasson ki tanúkat.
- Pihenjen, aludjon egyet.
 Oldja meg a gyilkosságot a Hotel Lisszabonban.
- 3 további esetet tartalmaz.


Steam kiadás:


A Steam platform kiadása sok Steam-frissítést tartalmaz, és a Steam extra funkciói csak itt találhatók a Steam-en! (Azta!)

- Frissítve a Steam verzióját 1.02-re, több hibajavítással és Steam-fejlesztéssel.
- Új Steam-animációk a Steam Case, Steam Bot, Steam Garcia és még sok más Steam számára.
- Támogatja a Steam eredményeit megfelelő, valódi trófeapolccal Case irodájában.
- Félelmetes és klassz Steam kereskedőkártyák!
- A Taxi most már megfelelően Steam animált.
- Felülvizsgált Steam angol verzió.
- Gőz!

Kereskedőkártyák
8 fantasztikus és klassz Steam kereskedőkártya!
Gyűjtsd össze mindet!

Eredeti filmzene
A Hotel Lisszabonban elkövetett gyilkosságok képi szempontból alacsony felbontásúak és retróak lehetnek, de gondoskodtunk arról, hogy az audio oldalon a füled egy teljes eredeti hangsávval örüljön. Zenekari együttesből, jazz zenekarból és tipikus portugál Fado trióból áll, a zenei táj gyönyörű kontrasztban áll a színes grafikákkal.

Játék zene
A játék akkor hallani több mint 20 különböző pályákon a zenekari tagjai és rögzített kimondottan a játék.
Mindezeket a számokat stúdióban vették fel egy 10 tagú, barátokból és kollégákból álló zenekarral. Mindegyikük lelkét és szívét hozta ezekre a felvételekre, és az eredmények teljesen Félelmetesek!

Jazz zene
A GAF bárban egy 4 fős zenekar jópofát játszik.
A Zongora szereplője valójában Filipe Melo, aki káprázatot készít, és megengedte nekünk a jogokat, hogy felhasználjunk néhány korábban John Ellis, Romeu Tristão és João Pereirával felvett dalt! BAM!

Fado zene
Mindennek tetejébe a Noitadas Restaurante belsejében van egy portugál Fado trió, amely készen áll a vendégek szórakoztatására. Az általuk énekelt dalt a stúdióban is rögzítették. "A Caldeirada" -nak hívják, és eredetileg a híres fado énekes, Amália Rodrigues számára írták.
KEDVES!

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.07.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nerd Monkeys
EAN číslo
DIGI15361