Destiny 2: Beyond Light + Season

Destiny 2: Beyond Light + Season
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
53,99
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Új erő születik az ősi piramishajóból Európa befagyott határa felett, és sötét birodalom emelkedett alatta. A Destiny 2: Beyond Light-on csatlakozzon gyámtársaihoz, és bármi áron hozza le a birodalmat - még akkor is, ha ez maga a Sötétség hadonászását jelenti.


Új cél
A Beyond Light című filmben az Őrzők egy új úti célt fognak felfedezni: a Jupiter fagyos európai holdját. Bátor, zord időjárási viszonyok, és tárja fel az ősi jég mélyén rejlő titkokat.


Hajtsa a sötétséget
Ahogy új fenyegetés merül fel, egy titokzatos új hatalom - a Stasis is. A sötétségben gyökerező Őrzők ezt az új elemi erőt fogják gyakorolni, hogy uralják a csatatéren. A titánok, a Warlocks és a vadászok mindegyikük más módon gyakorolja a Stasis-t, csodálatos új alosztályokkal, amelyeket fel kell fedezni.


Új roham vár
Europa befagyott tundrája alatt fekszik a hosszú ideig szunnyadó mélykő kriptája. Egyedülálló jutalmak várják azokat, akik rejtélyes mélységében diadalmaskodhatnak.


Új egzotikus jutalmak
Izgalmas új fejezet vár a Destiny 2 univerzumban a Beyond Light-ban, új küldetésekkel, kihívásokkal, jutalmakkal és egyebekkel.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2020.11.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bungie
EAN číslo
DIGI15346