Desperados: Wanted Dead or Alive

Desperados: Wanted Dead or Alive
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,41
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A "Desperados: Wanted Dead or Alive" az első olyan stratégiai játék, amely valaha kalandjáték filmalapú és történetek által vezérelt atmoszféráját ötvözi a valós idejű taktikai játék szellemi kihívásával.

Ebben a nyugati stílusú címben fedezze fel a stratégia és a taktika játékát, amelyet kivételes valós időben játszottak. Ön egy 6 zsoldosból álló csapatért felel, és meg kell találnia a módját küldetései teljesítéséhez, legyen az beszivárog az ellenséges erődbe, megment egy csapattagot vagy menekülhet egy lesből ... Kombinálja 6 hősének különböző képességeit vezetésükre a győzelemhez.
A történet
El Paso, egy tipikus vadnyugati város az Egyesült Államok délnyugati részén, a mexikói határ közelében. Ez 1881-es év. Az elmúlt hónapokban a híres vasúttársaság, a Twinnings & Co vonatai a visszatartások és a lesek egész sorozatának célpontjai voltak. A cég vezetése úgy döntött, hogy elég, és véget kell vetniük a rajtaütéseknek. 15 000 dolláros jutalmat ajánlott fel mindazoknak, akik elfogják a banda vezetőjét.


De El Pasóban és környékén senkinek sincs bátorsága vállalni a bandidók erejét, így a betyárok csak vonat után rabolnak tovább. Még a helyi marsall is távol tartja magát tőle.

Csak akkor kezd változni a helyzet, amikor egy idegen a városba lovagol. A fejvadász, John Cooper meglátogatja a helyi Twinnings & Co menedzsert, és felajánlja, hogy véglegesen véget vet a vasúti társaság problémáinak. Összegyűjti régi partnereinek bandáját, és hadat üzen a bandidóknak. De üldözése során, amely végigvezeti az Egyesült Államok délnyugati felén, Cooper hamarosan felfedezi, hogy ezen a küldetésen semmi sem olyan, aminek látszik ...


Főbb jellemzők:


- Több mint 20 különböző profilú ellenség, a lusta és gyáva banditától a félelmetes zsoldosig.
- 6 karakterből álló csapat, mindegyiknek megvan a maga nagyon különböző jellemzője, valós időben kezelhető.
- 25 különböző szint biztosítja a körmönfont intrikákat, mozi átmeneti jelenetekkel és tájakkal, amelyek elállják a lélegzetét. Elképesztő mesterséges intelligencia!
- Minden ellenséget 10 különböző szempont alapján rangsorolnak, beleértve az intelligenciát, a bátorságot, a lövöldözősséget, az alkohollal szembeni ellenállást stb.
- Különböző beállítások: nappali, éjszakai, viharok, alkonyat, falvak, szellemvárosok, erődök, aranybányák, szalonok, börtönök, csónakok 6 képzési szint, hogy a játékos valóban bekerülhessen a történetbe

Údajov
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2001.07.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGI15340