Depths of Fear :: Knossos

Depths of Fear :: Knossos
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,26
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A félelem mélysége: A Knossos egy görög témájú első személyű kalandjáték, amely lopakodással, akcióval és a helyed szélén található elemekkel rendelkezik a gazember-szerű eljárási szempontból generált szinteken. Futni fogsz. El fogsz rejtőzni. Harcolni fogsz. Meg fogsz halni.

A te kezedben van Athén sorsa, amikor a legendás görög hős, Thézus szerepébe lépsz. Felajánlva tiszteletét a korrupt Minos király előtt, Knossos városa mélyén veszedelmes keresésre indul, hogy megölje a sodródott mitikus fenevadat - a Minotauruszt. De mielőtt teljesítené ennek a hősnek az útját, meg kell erősítenie a folyamatosan változó teremtményekkel teli labirintusok próbáit. Gyűjtsön aranyat, hogy foglalkozzon Daedalussal, építse fel fegyvertárát, miközben keresi a mitológiai medalionokat, amelyek kinyitják a mesterkardot, az egyetlen ismert fegyvert, amely át tudja szúrni a Minotaurusz átkozott húsát. Görögország istenei legyenek veled, Poszeidón fia!

- Folyamatosan változó labirintus : A félelem mélységének minden szakasza úgy van kialakítva, hogy soha ne legyen kétszer ugyanaz, ami az ismeretlen állandó feszültségállapotát hozza létre.
- Nézz szembe az ókori görög vadállatokkal : Túlélj találkozásokat 8 halhatatlan legendás lény ellen: Saytr, Cerberus, Centaur, Manticore, Griffin, Medusa, Hydra és a Minotaurusz borzalma.
- Változatos játékmenet : A túléléshez meg kell tanulni, mikor kell besurranni az árnyékba, mikor kell futni és mikor kell harcba szállni, amikor megpróbálják túlélni az egyes lépcsőket a sötétségben.
- A tudás hatalom : Nyugtassa meg az isteneket azzal, hogy megtalálja könyveit, és elnyeri kedvét olyan különleges erőkhöz, mint például a Zeusz világítása, a Hermész sebessége, a Poszeidontól megrázó Föld vagy Apolló megvilágító fénye.
- Építsen egy Arzenált : Szerezzen arany labirintusokat, hogy megvásároljon 8 megbízható fegyvert, amelyek a pengéktől és kluboktól kezdve a Trident és a Crossbowig terjednek. Ezekkel a fegyverekkel rögzítheti a 8 lényérmet, amelyek kinyitják az egyetlen ismert fegyvert, amely megöli a legendás vadállatot, Minotauruszt.
- Challenge the Unknown : Amikor a kaland véget ér, a játék még csak most kezdődött. A koponya alatt véget nem érő kihívás vár az ismeretlen bejáratában, amely számtalan visszajátszási értéket nyújt. Meddig tudsz eljutni?
- Egyedülálló és adaptív hangsáv : A feszültségen alapuló zenei rendszerrel rendelkező (a 70-es évek korszakának szintetizátorainál felvett) filmzene alkalmazkodik az Ön helyzetéhez.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2014.04.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Digital Tribe
EAN číslo
DIGI15319