Demon's Rise - Lords of Chaos

Demon's Rise - Lords of Chaos
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,54
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Te nem vagy hős ... nem vadászó lovag vagy tudós varázsló, hanem a sötét istenek bajnoka. Kiválasztottukként barbárok, vadállatok és démonok légióit irányítja. Használjon szentségtelen erőt, nekromanciát és pokolgüzet, hogy tönkretegye a civilizált birodalmakat. Tiszteld isteneidet a véres csatamezőkön a hatalom és a mennybemenetel törekvésében.

A Démon felemelkedése: A káosz urai körön alapuló, taktikai RPG, brutális és könyörtelen fantáziavilágban játszódik. A borzasztó háború közepette zajló hideg északon a kampány során a párt számtalan ellenséggel, hatalmas szörnyekkel és hatalmas varázslókkal harcol. A győzelemhez a terep, a morál, a formációk és a varázslat taktikai használata szükséges. Építsen egyre erősebb háborús bandát, vezessen démoni szövetségeseket, és törje össze azokat, akik ellenetek állnak.

• Taktikai választások: Használjon terephatásokat, fedést és látótávolságot, hogy előnyt szerezzen ellenségei felett. Használjon varázslatokat az erőteljes ellenségek megakadályozásához, a területhatás okozta károkat, hogy megtisztítsa a kisebb ellenségeket és a kedvenceit, hogy megerősítse szövetségeseit.

• Építsd meg a pártodat: Válassz 20 különböző karakterosztály közül a háborús együttes felépítéséhez. Harcosai minden győzelemnél javulni fognak, erősebbé válnak és új erőket és készségeket szabadítanak fel. A bátorság és a vadság harca a csatatéren kegyelmet fog hozni isteneitől, ami jelentheti a különbséget a dicsőség és a vereség között.

• Gyűjtse össze a felszerelést: Szerelje fel harcosait erős fegyverekkel, arcán tárgyakkal, rováspáncélokkal és legendás tárgyakkal. Több ezer olyan elem található, amelyet meg lehet találni és összegyűjteni, mindegyiknek megvan a maga statikus hatása és háttérismerete.

• Kampány: Harcoljon egy hosszú kampányon és számos mellékküldetésen, amelyek több mint 40 órányi játékidőt ölelnek fel. A hosszú élettartamot növelik a szintkorlátok és a szintek nehezebb visszajátszásának képessége.

• Lore bevonása: Merüljön el Tarren, a Démon feltámadása világában. A megtört birodalmak és széttört királyságok országa, ahol emberek, démonok és más fajok seregei küzdenek a keserű túlélésért.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2018.04.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Wave Light Games
EAN číslo
DIGI15297