Demented Pixie

Demented Pixie
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,57
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Tündérek, Pixiesek, Sprite-ok ... sok nevet adtak a Fair Folk-nak. A varázslat és a varázslat szülöttei a civilizációk legnagyobb részét, a Sirató fények városát nevelték fel. De még szinte határtalan hatalommal is egy dologtól tartanak, minden más felett: az őrülettől.
A Demented Pixie egy keverék a twin-stick lövészek és a roguelike-k között, egyedi látványvilággal és hangulattal, tele tartalommal, amelyben semmi sem néz ki ...

Fedezze fel a véletlenszerűen létrehozott börtönöket a kulcsok és portálok keresésével, amelyek lehetővé teszik az előrelépést, gondosan kikerülve a számtalan csapdát és ellenséget, amelyek körülvesznek. Használjon ki minden mágikus elemet, amelyet saját hasznára használ, és jelzett darabok felszerelésével fejlessze mágikus erejét. Harcolj a főnökökkel a folyamatosan változó fény és sötétség látványában.

Tündérek, Pixies, Sprites ... sok nevet adtak a Fair Folk-nak. A varázslat és a varázslat szülöttei a civilizációk legnagyobb részét, a Sirató fények városát nevelték fel. De még szinte határtalan hatalommal is egy dologtól tartanak, minden más felett: az őrülettől.
A széttört elméjű Pixie-nek féktelen, kaotikus ereje van, és így bármelyiküket, aki a legapróbb őrületre utal, egy örökkévalóságra elzárja. A legenda szerint a legmélyebb, legsötétebb börtönben fekszik a legerősebb.
Most újra megpróbál elmenekülni, ésszel, mint fegyverrel az őrültséggel.

Egyedülálló fénycentrikus kristályszerű grafikai stílus.
Audioboy kísérteties zenéje.
Fedezze fel a folyamatosan változó szinteket.
Permadeath mindig aktív, tegyen meg mindent a túlélésért!
Használjon ezoterikus elemeket és erőket.
Hatalma megváltozik a jelek bármilyen kombinációjával, amelyet véletlenül talál. Végtelen lehetőségek!
Hajlítsa meg az elméjét, amikor megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni felszereléséből az egyedülálló kirakós játékhoz hasonló menüben.
Harcolj nagy mennyiségű pixi ellen, aki megállítja az elmebetegeket ... vagy más őrült foglyokat, akik tombolnak körülötte.
Sok hatalmas főnök véletlenszerűen kiválasztva minden szinten.
Tudjon meg többet erről a varázslatos világról a könyvtári bejegyzések összegyűjtésével.
Több tartalom kinyitása, ha több különböző, elágazó szintet és véget teljesít.
Játszhat billentyűzettel és egérrel, egyedül billentyűzettel vagy játékvezérlővel.
Találjon titkokat, amelyek a végsőkig szorítanak…

Ez a játék nem fogja meg a kezed. Előfordul, hogy egy szentély átkozza a felszerelését, egyes jelkombinációk kevésbé hatékonyak, mint különálló alkatrészei, néha csapdába esnek egy ellenségekkel teli helyiségben, vagy egy ismeretlen mágikus tekercs felére csökkenti fennmaradó egészségét. Vannak titkos utak, furcsa igényekkel, és okosan kell megválasztanod a juttatásaidat. Mindig van kiút, de néha nem lesz nyilvánvaló. Élvezze az őrületet.

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2016.12.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Molegato
EAN číslo
DIGI15279