Delta G

Delta G
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,92
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Delta-G egy online multiplayer FPS, és sajátossága, hogy megváltoztathatja a gravitációs irányt, így sétálhat a falakon és a tetőkön. A játék alapgondolata a mozgás szabadsága. Használhat egy horgot is, gyorsabban mozoghat, és repülhet a levegőben!


Játssz a világ ellen!
A Delta-G kizárólag online, így játszhat barátaival és valódi emberekkel szemben.


Gyorsabb, mint valaha
A játék lehetővé teszi a gravitáció megváltoztatását, erőteljes többszörös ugrásokkal és küzdőhoroggal rendelkezik, így elérheti az FPS-ben még soha nem látott sebességet!


Levegőben vagy a padlón
Dönthet úgy, hogy a klasszikus FPS-ként a padlón játszik, vagy repül és levegőben harcol, mint egy platformer. A játék valahol egy FPS és egy platformer között van.


Válassza ki a játékstílusát
Különböző karakterosztályok vannak, így ez megfelel a játékstílusának. Gyors és mozgékony játékban van részed? Ez megvan. Inkább nagyobb védekezésed van? Nekünk is megvan!


Soha nem látott trükköket
A gravitáció, a horog és a teleporter lehetővé teszi, hogy olyan trükköket hajtson végre, amelyekről a normál FPS-játékokban nem is álmodik. Repüljön és hintázzon, hogy a legszebb öléseket végezze, amit valaha látott!


Lépj be egy gravitáció által eltolt világba
A Delta-G szintjei több oldalon vannak, és nem csak klasszikus térképek, amelyek csak egy emelettel rendelkeznek. Egyes világok egy óriási kocka belsejében találhatók, mások csak a levegőben repülõ plakkok.


Legyen része a közösségnek!
A Delta-G játékával nem csak játékot játszol, hanem a közösség részévé válsz. Javasoljuk, hogy csatlakozzon a Discord közösségi szerverhez, amelyben beszélgetünk a játékosokkal, és ahol elmondhatja nekünk, mit szeretne látni a játékban!

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2020.03.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Evols
EAN číslo
DIGI15277