Defragmented

Defragmented
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,45
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A töredezettségmentesítés egy villámgyors cyberpunk akció-RPG. Stratégiai harc, egyedi karakterosztályok és lüktető szintetikus zeneszám segítségével bontsa ki az evolúció jövőjéért folyó harcot. Üdvözöljük az Entropolisban - Új Világ, Rossz vér.

- Új világ, rossz vér: Fedezze fel Entropolis neonvárosát, és fedezze fel a falai között rejtőző összeesküvéseket. A múzeumi kurátorok, a szélhámos rendőri ügynökök és a jóindulatú tudósok küzdenek a világnézetük érvényesítéséért ... de kiben lehet megbízni?
- RPG karakter progresszió: Játssz három különböző osztályban, miközben villámgyorsan lősz, zsákmányolsz és ismételsz. Több készségfa lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyes karaktereket készítsenek egy kihívást jelentő végjátékhoz.
- Szuper gyors ütemű harc: Az egészségügyi pontok értékesek a töredezettségmentesítésben! A játékosoknak idő előtt meg kell tervezniük támadásaikat. Használja ki az egyedi osztálykészségeket és a tárgyak betöltését, vagy teljesítse a biztos halált.
- Synthwave filmzene: lüktető ütemek az elektronikus zenészek sokszínű csoportjától. Tartalmaz olyan művészeket, mint a KUNG FURY, a Far Cry 3: Blood Dragon, a Hotline Miami 2 és az eredeti töredezettségmentes zenék.
- Eljárási zsákmány és harc: Gyűjtse össze az eljárás során létrehozott futurisztikus fegyvereket és kütyüket. Az ellenségek minden alkalommal cserélnek fegyvert, amikor visszajátszanak egy szintet, és arra kényszerítik a játékosokat, hogy váltsanak stratégiát.
- Rombolható környezetek: Az Entropolis nem helyhez kötött. A taktikai takarót át lehet lőni, megdöntheti és szétfújhatja - mozgásban tartva a játékosokat és az ellenségeket.

Közreműködő zenészek: ABSRDST, Absolute Valentine, Dance With The Dead, Electric Children, El Tigr3, Glitch Black, Gost (megjelenik a Blood Music jóvoltából), Neon lovagjai, Mitch Murder, Neon Shudder, Nightcrawler, Power Glove, Scythuz, Shirobon, Tokyo Rider, Trey Frey, Wouter Visser és Zabutom

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2016.02.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Glass Knuckle Games
EAN číslo
DIGI15259