Defenders of Ardania: Conjurer's Tricks

Defenders of Ardania: Conjurer's Tricks
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,69
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Ardania védői: Az elbűvölő trükkök új egységek, tornyok és varázslatok gyűjteményét kínálják, amelyek felhasználhatók az ellenfelek meghódítására. Használjon új taktikákat és stratégiákat az ellenségek kicselezéséhez. Ez a gyűjtemény minden futamhoz egy új egységet, tornyot és varázslatot tartalmaz.

FŐBB JELLEMZŐK:


EGYSÉGEK


Emberi - bombakocsi: Különleges robbanóegység. A Bombas kocsi rendkívül lassú és sérülékeny egység, de egy vagy két egység könnyen elpusztíthat minden ellenséges bázist.
Természet - Kígyó: Speciális egység, amely képes elrejtőzni. Ezek a kígyók a lopakodás és a ravaszság mesterei. Bár gyengék, tudják, hogyan kerüljék el a tornyok figyelmét. Az ellenséges torony hatótávolsága 30-50 százalékkal csökken, amikor a Kígyó ellen céloz.
Alvilág - Tenyésztő: Különleges egység. A tenyésztő egy ősi ereklye, amelyet csontváz hordoz. Lassú és sérülékeny, szintén nem túl erős, de barátságos egységeket tud létrehozni a porból. A létrehozott egységek közvetlenül a tenyésztő mellett jelennek meg.
Tornyok
Emberi - Őrtorony: Különleges torony emeli a közeli tornyokat. Az őrtorony növeli a közeli, barátságos torony hatótávolságát. Nagyon rövid hatótávolságú.
Természet - Carnivora: Különleges torony, minden egység ellen hatékony. A Carnivora hatalmas növénycsapda. Alapvetően bármely egység számára átjárható, de amikor egy egység bejön a helyére, a csapda bezárul, és lassan megöli ezt az egységet. Amíg a csapda közel van, a húsevő úgy működik, mint egy egyszerű tömbtorony.
Alvilág - Pokol kapuja: Elzáró torony, olcsó. Egyszerű fal, amely elzárja bármely egység, barát vagy ellenség útját. Hellgate-tel frissíthető, hogy lehetővé tegye a barátságos egységek teleportálását a közeli Hellgate-be. Csak két poklot tud felépíteni egy játékos.


VARÁZSOK


Human - Stasis: A stasis rövid időn belül, hatótávolságán belül letiltja az ellenség tornyait.
Természet - köd: A köd rövid időre lecsökkenti az ellenséges egységek és tornyok hatótávolságát.
Alvilág - sebezhetetlenség: Ez a varázslat néhány másodpercre láthatatlanná teszi a barátságos földi egységeket.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2012.05.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
EAN číslo
DIGI15250