Deathgarden: BLOODHARVEST

Deathgarden: BLOODHARVEST
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,82
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

SÖTÉT ÉS RUTHLESS DYSTOPIAN UNIVERSEN

A sötét, disztópikus jövőben a világ megosztott. Csak néhány méltónak ítélt ember kap hozzáférést az Enclave-hez, a gazdag menedékhez, míg a többieket a nyomornegyedekben szinte biztos halál éri. A jobb élethez való jog megszerzésének és az Enklávé elérésének egyetlen módja az, ha szembenéz a vadásszal, és kíméletlen vérjátékba helyezi életét.

A Deathgarden ™: A BLOODHARVEST egy többjátékos túlélési akciójáték, amelyben egy könyörtelen vadász nyomon követi és lő le szemetelőket, kétségbeesett egyéneket, akik megpróbálják túlélni és megmenekülni a Deathgarden elől.

A Vérszüret

Ebben a gyors tempójú túlélési címben egy megállíthatatlan vadásznak fel kell derítenie és meg kell ölnie a szemetelőket, akik kétségbeesetten próbálnak megmenekülni kínzóik markából. A fürge rombolóknak lopva kell felfedezniük a Halálkertet, abban a reményben, hogy elegendő vért gyűjtenek és szállítanak a kijáratok kinyitásához és életben való kijutáshoz.

Egyedi karakterek és játékstílusok

Minden vadásznak és kutatónak egyedülálló képességei és testreszabható terhelései vannak. Frissítse karaktereit, és nyerjen magasabb progressziós szinteket a nehezen megszerzett erőforrások elköltésével és a kihívások teljesítésével.

Eszeveszett és brutális játékmenet

Vérkeresés harmadik személyben, vagy vadászat első személyben végzett gyilkosságokra. A játékosoknak gyorsan kell gondolkodniuk és gyorsan kell cselekedniük, ha sikereket akarnak elérni az arénában. A vadászok, akiknek kizárólagos célja a felderítők felkutatása és megölése, a játékteret úgy irányítják, hogy dinamikus csapdákat állítsanak fel zsákmányukhoz. Mivel a vadászok hálója állandóan bezárul körülöttük, a szemetelőknek vért kell szállítaniuk és erőforrásokat kell felhalmozniuk, miközben remélniük kell, hogy túlélik a nagy intenzitású üldözéseket.

Tematikus kertek

Minden tematikus térkép eljárási szempontból készül, és közvetlen hatással van a tapasztalataira. Vadászként és rombolóként alkalmazkodnia kell a játékstílusához és a stratégiához ahhoz a térképhez, amelyben játszik. Az időjárási viszonyok, a láthatóság, a szerkezetek, a növényzet és a magasság nagymértékben változnak, és értelmes módon befolyásolják a játékélményt.

Amint a Deathgarden folyamatosan növekszik, új vadászokkal és hulladékgyűjtőkkel kell találkoznia, új térképeket fedezhet fel, új fegyverekkel és erőkkel kísérletezhet, és további kihívásokra és szezonális eseményekre vállalkozhat, amelyek gazdagítják játékélményét.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.05.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Behaviour Digital
EAN číslo
DIGI15208