Death Ray Manta SE

Death Ray Manta SE
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,88
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Halál Ray Manta fejében lézerek vannak.
Felrobbantotta házát, most inkább az űrben él.
HALÁLSUGAR MANTA
Két bot, egy hal, néhány villogó fény. A Death Ray Manta egészen egyértelműen videojáték a legtisztább értelemben. A Molyneux 2015-ös évében átdolgozták, újjáépítették, átdolgozták a Steam számára. A

Death Ray Manta egy rövid formájú, felülről lefelé tartó arénás lövöldözős játék, ahol színes lézersugarakkal robbantasz fel ellenséget. A képernyő közepén szaporodik, pillanatokkal később a képernyőt tele vannak aknákkal, robotokkal, nyulakkal és lézerekkel a csillagok túloldaláról. Gyűjtsön űrgyöngyöket egy bónuszért, és lőjön le mindent, ami csak lehetséges, hogy villanást villanthasson magára. Célozza meg saját személyes magas pontszámát. Meddig juthat el a halűrbe?

32 képernyő egyre színesebb és őrültebb lézerrel lő súlyos testi sértést az agy mögött (többek között) a Squid Yes, Not So Octopus, SYNSO 2 és a Waves kihívás módja. Emellett ő az a szőrös haver az internetről. Tudod az egyet.

A Death Ray Manta Mike Daw remek közreműködésével készült, aki a lábfűzős, elegáns dallamokat biztosította, és Andy White, aki segített a motorháztető alatt és észnél tartott. A legendás Ste Pickford borítója.

"Abszolút brilliáns!" - Rob Fearon

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2015.09.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
The Future Of Videogames
EAN číslo
DIGI15190