Death end re;Quest 2

Death end re;Quest 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,79
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Sztori


Mai Toyama menekülést keres traumatikus múltja elől. Beiratkozik Wordsworth-be, a lányok hálóterembe, amely a Le Choara néven ismert kis, hegyvidéki városban található, ahol azt híresztelték, hogy húgát, Sanaét utoljára látták. Reményteljesen Mai megpróbálja megtalálni rokonságát, de hamarosan rémisztő lakókat talál, amelyek sötétedés után az egész városban leselkednek. Éjszaka Le Choara utcáit árnyék anyag tölti ki - a fenyegető lények borzalmas csoportja. Minden macskaköves saroknál Mai felfedezi, hogy nővére megtalálásának reménye a Le Choarát kísértő, rég eltemetett titkok alatt rejlik.


Főbb jellemzők:


Az Overkill hatalmas jutalmakat hoz - Az Overkill rendszer egy olyan kiegészítő szolgáltatás, ahol a karakterek az ellenség egészségi állapotán felüli károkat halmozhatnak bónusz élményért! Próbáld okoz annyi kárt az összes szörnyet a nagyobb jutalom.

Vigyázni kell, mert a Berserker során - dungeon feltárása és harc, egy arctalan, fekete alak jelenik meg a semmiből. Az ábra egy támadási területet is megjelenít, amint megjelenik. Mai és osztagának el kell távolodnia a Berserker támadási körzetétől, mivel az egyetlen csapással azonnal bárkit megöl. Fuss el a Berserker a börtönben, vagy legyőzni az összes létező szörnyek a csatatéren, hogy elkerülje!

Day n”Night- Mai nap folyamán fel kell fedeznie Le Choara városát, és beszélnie kell a városlakókkal, hogy nyomokat találjanak arról, hogy hol van a nővére. Éjjel Mai felvonul az RPG-ben stilizált sötét lényeken. Ismerje meg a történet lencséjén keresztül a vizuális regény a nap folyamán, és harc ez ellen a szörnyű lények éjszaka!

Ne Nevezzük Knockback - A Knockback rendszer újra death végén újra; Quest 2, de ez alkalommal, Mai és csapata még erősebben ütheti az Árnyékanyagot! Kombinálja támadásait úgy, hogy szörnyekkel röpköd a többi párttag felé!

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2020.08.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Idea Factory
EAN číslo
DIGI15182