Death by Game Show

Death by Game Show
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,27
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Üdvözöljük a Death by Game Show oldalán. A popkultúra, a döntéshozó káosz és a rejtett paródiák játéka az UHWutt főszereplésével. A droid zsarnokság és az emberi tudatlanság idején rehabilitációra ítélt ólomlábú kagyló kád.

Legyen okos Wutt rehabilitációja mögött, vagy ahogy az apró betűs rész szerint „emberrablás-illegális-tárgyalás-száműzetés-halál-ítélet” -nek nevezik. Harcolj vissza a zsarnokság ellen, szabadítsd fel az emberiség elméjét, és találd meg mindenki számára a szabadságot!

Twitch Strategy - A Death by Game Show a túlélést és a sikert a saját kezébe adja. Nem a hatalomról szól, hanem arról, hogy milyen találékony és reaktív tudsz lenni. Gondolhatja az utat a győzelemhez?

A tanulási görbe - Bárki előidézhet egy droidot, de megteheti-e, miközben érméket ragad? ... épületek elhelyezése? ... zsákmányért forogni? ... kitérni a támadások elől? Tud reagálni határozottan és nyerni?

Testreszabás - Módosíthatja a játék szövegét, festést adhat a droidoknak és felépítheti saját szintjeit. Tudod-e elkészíteni és megosztani a legjobbakat a műhelyen keresztül, és nyerni egy díjat?

Történetek kézbesítése - A Death by Game Show-ban a történetet rövid társadalmi eszmecserék, csatajátékok és rejtett üzenetek útján mesélik el. Át tudná vágni a BS-t és megtalálni az igazságot?

A szatíra - A Death by Game Show kitalált karakterekről szól, egy kitalált műsorban egy kitalált univerzumban, a mai szatirikus nézetünk alapján. Jelentések, metaforák és paródiák vannak mindenhol, de észreveszed őket?

A Game Show által beküldött halál még mindig nagyon finomodik és javul. Beszéljen velünk a megbeszéléseken keresztül, mivel minden konstruktív kritikát komolyan veszünk.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Stratégia
Megjelenés
2016.01.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Oointah
EAN číslo
DIGI15180