Dear Esther

Dear Esther
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,43
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

"Egy elhagyatott sziget ... egy elveszett ember ... egy halálos baleset emlékei ... egy könyv, amelyet egy haldokló felfedező írt."

Két évvel a PC-re érkezik a kultikus Dear Esther mod nagyon várt feldolgozása. Kedves Eszter elmerül egy lenyűgözően megvalósult világban, egy távoli és elhagyatott szigeten valahol a külső Hebridákon. Ahogy előrelépsz, egy hang elkezdi olvasni egy levél töredékét: "Kedves Eszter ..." - és így megkezdődik az utazás az elmúlt évek egyik legeredetibb első személyű játékában. Hagyva a hagyományos játékmenetet a tiszta történetalapú élmény érdekében, a Kedves Eszter gyönyörű környezetét egy lélegzetelállító filmzenével egyesíti, hogy egy hatalmas történetet meséljen el a szerelemről, a veszteségről, a bűntudatról és a megváltásról.

Felejtsd el a szokásos játékszabályokat; ha itt semmi sem tűnik valóságosnak, az azért van, mert csak csalódás lehet az egész. Mi a jelentősége az antennának - Mi történt az autópályán - valóságos vagy elképzelt-e a sziget - ki az Eszter és miért döntött úgy, hogy ideidézi? A válaszok odakint vannak, az elveszett tengerparton, a szélfútta sziklákon, és el vannak temetve a sziget alatti alagutak sötétségében.

Főbb jellemzők:


- Minden végigjátszás egyedi élmény, véletlenszerűen generált audio, látvány és eseményekkel.
- Fedezze fel azokat a hihetetlen környezeteket, amelyek a Source motort a szépség új szintjére emelik.
- Olyan költői, félig randomizált történet, amelyet még soha nem tapasztaltál játékban.
- Lenyűgöző filmzene világszínvonalú zenészekkel.
- Kompromisszumok nélküli ötletes játék, amely a legmagasabb AAA szabványoknak felel meg.


Soundtrack


Jessica Curry kísérteties és gyönyörű filmzenéje a Kedves Eszternek, amely már elérhető a Steam-en, sikert aratott játékosok és kritikusok számára egyaránt. A bírálók szerint "" Curry pontszáma tükrözi a játékos érzéseit anélkül, hogy elnyomóan utasítaná őket. Kiválóan megalkotott, mind szonikusan, mind vizuálisan "(Eurogamer)", bármennyire is gyönyörű a játék, nem lenne célszerű megemlíteni Curry atmoszférikus filmzenéjét ... lehetetlen figyelmen kívül hagyni. "(Edge)," varázslatos és lenyűgöző hangzáskép: nagy sikert arat "(Square Enix)," Curry finom és visszafogott zenei pontszáma eléri a kiválóság szintjét. Ez a zeneszerzés végső eredménye. "(Bitgamer). A filmzene bekerült az Audio Excellence in Award díjba a Independent Games Festival 2012-en.

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
The Chinese Room
EAN číslo
DIGI15178