Dealey Plaza Paintball

Dealey Plaza Paintball
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,39
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Játsszon paintballt a VR többi játékosa ellen, vagy tegyen egy virtuális túrát, ahol John F. Kennedy elnököt meggyilkolták a texasi Dallasban található Dealey Plazában.

A játékot Oculus vagy Vive asztali fejhallgatóval, vagy csak Xbox és számítógép képernyőjén, vagy csak számítógép képernyőjén, billentyűzetén és egerén játszhatja.

Megjelenik az ovális irodában, és kiválasztja, hogy a republikánusok vagy a demokraták csapatában szeretne-e játszani egy gólos paintball játékban, vagy bemehet, és csak sétálhat, és felfedezheti a JFK meggyilkolásának helyét. A játék minden fontos helyet tartalmaz a merényletével kapcsolatban.

Az egyik kezében paintball-fegyverrel, a másikban pedig egy kézi rakétacsomaggal körbejárhatja a merénylet helyét, vagy rakétával repülhet a terület felett. Ha a város felett lebeg, akkor a vezérlővel megtekintheti az utcák és épületek nevét, amelyek többsége a texasi Dallas történetéhez kapcsolódik, beleértve a texasi iskolai könyvtárat is, ahol az állítólagos orgyilkos, Lee Harvey Oswald a 6. emeletről lőtt. ablak, a Régi Vörös Múzeum, amely korábban a bíróság volt, egy eredeti telepes faház, többek között a John F. Kennedy emlékmű. Nincsenek szintek és szabályok. Az egyetlen pontozás a csapatán alapszik, akár demokratikus, akár republikánus.

Az összeesküvés-elméletek kedvelői felfedezhetik a füves knollt, vagy felállhatnak a betonfalra, ahol Zapruder videokameráján forgatta a merényletet. Az összeesküvés-kedvelők körbejárhatják a barátaikat, felfedezhetik a környéket és beszélhetnek kedvenc összeesküvés-elméletükről.

Szintén a játék része:


- A pergola környéke, ahol Zapruder forgatta a merényletet
- a 6. emelet belseje, ahol Lee Harvey Oswald állítólagos merényletet puskájával lőtt
- a vasúti kapcsolóállomás tornya
- A híd, ahol más tanú állt
- Reunion torony, és a Dallas látképének ikonikus vonása
- a korábban börtönben lévő bírósági épület
- a limuzin, amelyben a JFK lovagolt
- a reflexiós medencék
- Elm utca 501., ahol egyesek úgy vélik, hogy egy másik merénylő lehetett
- A feltételezett kísértetjárta Lawrence Hotel

Údajov
Műfaj
Könnyed, Sokszereplős többjátékos, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2017.08.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Jason Baird
EAN číslo
DIGI15176