Deadlight: Director's Cut

Deadlight: Director's Cut
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,85
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Sztori


Az apokaliptikus 1986-ban játszódó zombi-járvány túlélői az emberi civilizáció maradványai között élnek, és minden szükséges eszközzel megpróbálják túlélni ezt a pokolt a földön. Ön Randall Wayne-t játszik, egy introvertált és kissé paranoiás túlélőt, aki Seattle elpusztult utcáin kutatja szeretteit. A feszült platformok és az életveszélyes zombi találkozások révén el kell döntenie, hogy szűk lőszereket és fegyvereket használ-e a horda megsemmisítésére, vagy a környezetben kell navigálnia, hogy elsurranjon mellettük és elbújjon. Az emberi faj járó élőhalott maradványai ellen többféleképpen lehet túlélni, amelyet ma csak „árnyékként” ismernek.

Deadlight: A Director's Cut minden szempontból javítja az eredeti Deadlight-ot. A továbbfejlesztett látvány és textúrák még több részletet hoznak a seattle-i maradványokból, emellett a továbbfejlesztett kezelőszervek és az új animációk még mozgékonyabbá teszik Randallt. Most meg kell küzdenie az életéért, és tesztelnie kell túlélési képességeit a Deadlight: Director új játékmódja, a „Survival Arena” játékban.


Jellemzők:


- Megoldani a rejtvényeket és leküzdeni a környezeti veszélyeket feszült 2D platformozással
- Tizedelje meg a zombikat közelharc és fegyverek segítségével, vagy besurranjon a környezet használatával. A harc nem mindig a válasz, különösen akkor, ha kevés a lőszer, a fegyver és az erőforrás
- A családjától elkülönítve kutasson át egy '1986-os' seattle-i romokra, és fedezze fel Randall szeretteinek sorsát
- Túlélje a zombik végtelen hullámait az új "Survival Arena" módban! Használjon interaktív védelmet a zombik blokkolásához és az új területek eléréséhez, vagy új fegyverekkel, például a géppuska, a Molotov-koktél és a mesterlövész puska segítségével harcoljon, hogy az online vezető táblákban a többiek fölé kerüljön
- 1080p felbontású, kiváló vezérlőkkel és új animációkkal így akarták kinézni a túlélést.
- Nézze át az eredeti fejlesztői naplókat, és tudjon meg többet a Deadlight sorozatról!
- Fedezze fel a Deadlight csodálatos művészetét a Deadlight-ban: a Director's Cut digitális művészeti könyve, amelyet játék közben megtekinthet!

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.06.21
Régio
EUROPA
Kiadó
Deep Silver
EAN číslo
DIGI15163