Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,03
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Mély sötétség. Aztán jelent meg ugyan fény…
Ahhoz azonban távolról sem elegendő, hogy Michael számára kiderüljön, ki ő, és mi is történt valójában a külvilággal. A Nagy Hullám, a Semmivé váltak… pusztán üres szavakként kongnak emlékektől megfosztott elméjében. Segíts Michael-nek szembe nézni a rothadt valósággal, ezzel az egyre halványodó univerzummal.
Nézz szembe a betegségtől sorvadó és tűnőfélben lévő világgal. Számolj azzal, hogy nincs múlt, nincs jelen, nincs jövő. Készülj fel a közelgő “halálos szinkronicitás” pillanatára. Jobb, ha sietsz. Mert ha nem… mihez kezdesz, ha majd maga az Idő is semmivé válik?

Borzalmas világjárvány következtében lesz Semmivé vált az egész emberiség – azaz válik olyan betegekké, kiknek delíriuma természetfeletti kognitív erővel ruházza fel de hátborzongató halál felé is irányítja ugyanakkor őket.
E betegség a Nagy Hullám, azaz olyan természeti katasztrófák megmagyarázhatatlan láncolatában gyökerezik, mely elpusztított minden energiaforrást és kommunikációt, a világot pedig olyan káoszba sodorta, melyet hatóságok és katonaság egyaránt könyörtelenül tart rettegésben.
Segítened kell a saját múltjára sem emlékező Michael-nek, hogy visszaszerezze azonosságát és megfejtse azon események titkát, amelyek a világot az összeomlás szélére sodorták. Mert ha Michael nem siet, képtelen lesz elkerülni a halálos szinkronicitás küszöbön álló bekövetkeztét amikor maga az Idő is semmivé válik.

Dead Synchronicity: A Tomorrow comes Today (A holnap már ma elkezdődik) kattintgatós 2D-s kalandjáték, disztópiás felhangokkal teli szkripttel. A játék tiszteletét rója le a klasszikus kalandok (A Majmok szigetének titka, A törött kard, a Csáp napja) iránt, de sokkal érettebb témát boncolgat olyan játékok irányvonalában, mint például az “I have no mouth and I must scream” vagy a “Sanitarium”.


FŐ JELLEMZŐK:


- Klasszikus kalandjáték felnőtt témával kombináltan
- 2D-s grafika egyedi, expresszionista stílusban
- Tér-idő torzulások, disztópiás légkör és sötét erőkkel meg vérrel átitatott cselekmény
- A hangsávot a Kovalski indie rock zenekar szolgáltatja ezzel
- "Guybrush találkozik Mad Max-lel és 12 majommal"

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.04.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Daedalic Entertainment
EAN číslo
DIGI15151