Dead End Junction

Dead End Junction
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,49
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Kaland. Fegyveresek. Betyárok. Lövések. Háború.

Ezeket a dolgokat nem találja meg az egylovas városban, Cow Stone Bellben, mivel Jo elsőként mondja el. A vadnyugat túlsó szélén egy nagybátyja által nevelkedett, végtelen unalomtól szenved, és vágyakozik a cselekvésre és az izgalomra, amelyet a „péniszregények” mutatnak be, és amelyet annyi időt tölt olvasással.

De miután megérkezett az elnöktől a nem jó és sehol sem található édesapjának címzett levél, a sors összeesküvésbe megy, hogy pontosan azt adja neki, amire vágyott - olyan utazásba burkolózva, amely tovább viszi otthonról, mint valaha várta. Sajnos Jo hamarosan megtanulja, hogy a kalandos élet nem minden, ami felszakadt.

Elsődlegesen a Vadnyugat alternatív univerzum-változatában játszódik, a Holtvégi Csomópont a téma szempontjából releváns témákba ütközik, mint például az őslakos amerikai lakosság kezelése és a polgárháború által hagyott hegek (univerzumban a Fuuro és a Határháború); amelyek közül sok a mai világ életére alkalmazható.

A filmzene nagymértékben befolyásolja a korszak zenéjét is, keveredve eredeti dallamokkal és olyan klasszikusok feldolgozásával, mint a " Amikor Johnny hazafelé menet " és a " Haza a pályán " .

 

A Holtvégi csomópontot Hidume írta és rendezte. a 773 egyetlen tagja, az elismert Cherry Tree High sorozat készítője és olyan régi nyugati rajongó, mint a The Magnificent Seven és a The Good ,A rossz és a csúnya . Éles humorérzékük itt teljes mértékben látható, bár kiváló munkát végeznek, bizonyítva, hogy ezzel a címmel is komoly történetet tudnak írni.

A Kultúra induló kiadó által lokalizált Holtpont Junction egy kinetikus regény, amely megragadja a vadnyugat auráját, miközben olyan társadalmi kérdésekkel foglalkozik, amelyek a kortárs társadalom szempontjából relevánsak.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.09.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Culture Select
EAN číslo
DIGI15087