Dead Age 2

Dead Age 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,95
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Dead Age 2 a túlélés, a menedzsment, a Rogue-szerű események, a körökön alapuló harc, a klasszikus szerepjáték rengeteg küldetéssel és egy történettel, amelyben döntései közvetlenül befolyásolják a cselekmény előrehaladását.


Jellemzők:


- Bonyolultabb történet, nem szükséges az előző történet: Ha még nem játszottad a Dead Age-et , akkor is nehézség nélkül követheted a Dead Age 2 sokszínű történetét .
- Továbbfejlesztett harci rendszer (a Final Fantasy X és a Darkest Dungeon találkozik): gyors ütemű, mégis stratégiai csatákkal és akár 24 készség felhasználásával
- Frakciók hírneve: Növelje pozícióját a három fő frakcióval a jutalmak megszerzése és a kereskedelem javítása érdekében
- 3D alapkezelés: Feladatokat rendelhet a túlélőkhöz, kézműves tárgyakat, és bővítheti tábora képességeit a jobb kézműves lehetőségek érdekében
- Kompakt nyílt világ: A világtérkép 80 ingyenes helyszínekkel történő ingyenes felfedezése értékes források keresése érdekében
- Következményekkel járó döntések : Döntései közvetlenül sokkal drasztikusabban érintik a történetet. A Dead Age 2 hat egyedi lehetséges befejezéssel rendelkezik
- Zsiványszerű elemek: véletlenszerű 3D események, átjárással! Ha meghal, megvásárolhatja az előző futások során fel nem oldott frissítéseket a következő játékra. Válasszon a 3 nehézségi szint közül

10 évvel a zombi-apokalipszis kezdeti kitörése után Jack táborának tagjai Freedom Citybe menekültek, ahol kifejlesztették a zombipestis gyógymódját. De a hír több szenvedést, mint megkönnyebbülést hoz. Új frakciók jöttek létre a régióban, folyamatos harcban az erőfölényért. Az irgalmatlan katonaság, az árnyas csempészek és a függetlenek elsősorban civilekből állnak.

Amikor a Függetlenek menekülttáborát élőhalott horda kerítette hatalmába, a kevés túlélő élelemért és értékes erőforrásokért küzd egy kegyetlen világban, mindig válla felett keresi a fosztogató bandákat és a húsevő halottakat.

Míg a Dead Age körökre osztott harci rendszerének és a taktikán alapuló játékoknak a nagy előnye a gyorsabb haladás, a mechanika fejlődött.

Egy karakter most 24 képességet tud felhozni a csatában. Változtassa meg taktikáját a harc közepén, hogy azonnal előnyt szerezzen a zombikkal és az ellenséges túlélőkkel szemben. Helyezzen elülső harcosokat, hogy megvédje a harci szövetségeseket a támadóktól, és telepítsen tornyokat, vadászkutyákat és tigriseket, valamint egy sor új fegyvert.

Látogasson el más frakciók előőrsére kereskedni, vállalni missziókat és javítani velük való állását. A régió nagyobb frakcióival való kapcsolatok javítása jobb felszerelést és telekeszközöket nyit meg. A negatív hírnév konfrontációhoz, vagy akár nagylelkűséghez vezethet.

A 3D bázis a műveletek központi központja. Itt kézműves vagy építő munkákat rendel a túlélőkhöz, állomásokat épít és fejleszt, hogy javítsa a védelmet és az életminőséget, és kibontakoztassa a továbbfejlesztett kézműves tárgyakat és a nagyobb hozamú erőforrásokat.

Az új, nyitott játékvilág a világtérkép ingyenes felfedezését kínálja, több mint 80 részletes, grafikusan ábrázolt helyszínnel. A természeti jelenetek mellett a Dead Age 2 új beltéri helyszíneket kínál, mint például kórházak, bunkerek, iskolák, bevásárlóközpontok és hadseregellátási üzletek.

A játék közben hozott döntések jelentős hatással lehetnek a történet előrehaladására a három túlélő frakció, romantikus karakter bevonásával, és közelebb vihetnek a játék hat befejezésének egyikéhez!

Akárcsak az elődje, a Dead Age 2véletlenszerű eseményeket tartalmaz a térképen, amelyek különféle következményekkel járnak, de ezúttal ezeket az eseményeket teljesen 3D-ben ábrázolják. A túlélési RPG különösen veszélyes. Három nehézségi szint és permadeath bármikor elveszítheti a szövetségesét. Ha főszereplője az apokalipszis áldozatává válik, kénytelen új játékot kezdeni, amelyhez megvásárolhatja a korábbi futások során fel nem használt frissítéseket és előnyöket.

Szerezzen elegendő állást a frakciókkal, és vásárolhat például frissített frakciófelszerelést az újonnan létrehozott karakterek számára, valamint feloldhatja az egyedi végződéseket. Ez a Dead Age 2 magas visszajátszhatóságot nyújt!

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2020.07.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Headup
EAN číslo
DIGI15042