Darksburg

Darksburg
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
DE,EN,FR,RU
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,21
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Darksburg egy kooperatív roguelite akciójáték, ahol összefogva meg kell menekülnie a fertőzött hordák elől, akik úgy döntöttek, hogy letelepednek Darksburg furcsa kisvárosában.

Vegyük fel az egyik hősi túlélő szerepét, akiknek mindegyiküknek megvan a maga egyedi képességei és személyisége, erősítse őket azzal a sok jutalommal és készséggel, amelyekkel találkozni fog a futása során, és legyőzni azokat az aljas jövedelmeket és élőhalottak légióját, akik ezt korábban sújtották. békés város.

Sajátítsa el a kooperatív játék művészetét, hogy túlélje a fertőzöttek könyörtelen hordáit, amelyek terrorizálják Darksburg városát.
Válasszon 3 véletlenszerű jutalom közül minden alkalommal, amikor szintet lép, és kombinálja őket a tökéletes felépítés létrehozásához.
Egy eljárással előállított kaland. Darksburg teljes városa és a benne lévő zsákmány minden futásnál változik, így nincs két egyforma játék.
Fedezzen fel számos egyedi, zombikkal fertőzött helyet, amelyek az egész városban sokféle célkitűzéssel, ellenséggel és tárgyakkal találkozhatnak.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2020.09.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Shiro Games
EAN číslo
DIGI14962