Darkness Within 2: The Dark Lineage

Darkness Within 2: The Dark Lineage
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,25
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A „Darkness Within” egy kalandjáték-sorozat, amelyet híres horroríró, HP Lovecraft művei ihlettek. A második részben, a „The Dark Lineage” -ben a játékosok ismét a Howard Loreid rendőrnyomozó szerepét töltik be, aki egy ember, akit kínoznak a körülötte lévő paranormális események, az első kötetben a „Loath Nolder nyomában” című kötetben. Most Howard rájön, hogy saját szörnyű múltja még egyszer kapcsolatban áll azzal az őrültséggel, amely hamarosan elnyeli.

A Sötét vonal olyan helyekre vezet, ahol a múlt „dolgai” még mindig élnek, és mindazokat az emlékeket, amelyeket rég el kell felejteni, felidézik; beleértve az álmos, nyomasztó várost, Arkhamend nevű viktoriánus kastélyt, amely sötét titkokat rejt, egy lepusztult épületet, amely a tiltó, havas erdőkbe és a homályos földalatti épületekbe és alagutakba rejtőzik. A Dark Lineage még kínzóbb, mint az előző részlet, ezért készüljön fel a csökkenő sötétségre, ezúttal az utolsó ...

Darkness Within 2: A Dark Lineage 'Director's Cut Edition' kifejezetten a Steam számára készült, sok extra funkcióval. a korábbi verziókban nem elérhető szolgáltatások:
Grafikus frissítés a legtöbb környezetben.
Egy vadonatúj helyszín, amely felfedezésre készteti.
A képernyőn megjelenő kromatikus aberrációs és a színátmenet-effektus „filmszerűbb” megjelenést hoz létre, ami drasztikusan javítja az általános vizuális hatást.
Kiegyensúlyozottabb játékmenet új kiegészítő rejtvényekkel és fejlesztésekkel.


Főbb jellemzők:


- Az 1. résztől eltérően a 2. rész már nem „kattintás és kattintás”, hanem 3D-ben játszik, az NVIDIA PhysX motor erejével; így bárhová mozoghat, ahová csak akar, megvilágíthatja az utat olyan fényforrásokkal, amelyek valós idejű puha árnyékokat vetnek, és reálisan emelnek fel, tolnak, húznak vagy dobnak tárgyakat.
- Beépített tipprendszer 3 nehézségi szinttel - A játékosok választhatnak, hogy Standard, Detective vagy Senior Detective módban játszanak-e.
- Dinamikus rejtvények és jellemzők: A hagyományos kalandjáték-rejtvényeket az álmok megfejtése, a dokumentumok kivonatainak aláhúzása, a kritikus nyomok megszerzése és a környezettel való fizikai interakció egészíti ki.
- Fokozott játékélmény: lenyűgöző speciális effektusok, lenyűgöző látvány, dinamikus megvilágítás és árnyékolás, „first person” játékkörnyezetben.
- Kísérteties játékélmény: Magával ragadó élményt hoz létre egy lenyűgöző „Lovecraftian” történet, a valós idejű vágott jelenetek hűvös és kísérteties zene.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2010.05.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Iceberg Interactive
EAN číslo
DIGI14959