Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom Collector's Edition

Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom Collector's Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,02
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Grimm testvérek időtlen meséi ihlették, "Sötét vonások: A hó királyságának legendája" varázslattal és csodálattal gazdag élményt kínál. A lélegzetelállító nyitó jelenettől, amelyben egy vadász megment egy hercegnőt a bizonytalan sors elől egy Hó lovag kezén, egészen a lenyűgöző befejezéséig, a "Dark Strokes 2" elbűvöli Önt egy szépségben és részletekben, rejtvényekben és mini-ben bővelkedő világgal -játékok, ellentétben azokkal, amelyeket megoldottál, és soha nem látott mélységű történet.

Vezesd a vadászt, amikor meg akarja menteni kedvesét egy rablótól, aki elrabolta, és jeges varázsigét varázsol az egykor dicső királyságra, ügyesen elrejtett nyomokat és tárgyakat keres és talál, valamint kideríti az igazságot egy olyan fáról, amelynek arany levelei vannak megdöbbentő titok!

Miután befejezte a fő forgatókönyvet, a kalandjának korántsem lesz vége, mivel kinyit egy bónusz epizódot, amely még jobban elmélyül a Hó Királyság rejtélyében, asztali háttérképekben, produkciós vázlatokban, karakterművészetben, letölthető filmzene és még sok minden másban. ! Lépjen be a Hókirályság elvarázsolt birodalmába, és kezdje meg utazását még ma!

Főbb jellemzők:

• Kézzel rajzolt mese helyszínek
• Kihívó rejtvények és minijátékok
• Magával ragadó történet a szerelemről és a varázslatról
• Stratégiai útmutató, bemutató és korlátlan tippek
• Bónusz fejezet, amely kibővíti a kalandot

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.05.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Alawar Entertainment
EAN číslo
DIGI14933