Dark Matter (2013)

Dark Matter (2013)
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,93
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Dark Matter egy 2,5D-s, oldalra gördülő túlélési horror játék, amelyet egy elhagyott űrhajóban állítanak be, amelyet egy baljós idegen jelenlét ostromol, és halálos paraziták fertőzik meg. Zászlósként fel kell fedeznie a dühös folyosókat és az elhagyott létesítményeket, meg kell takarítania az alkatrészeket és tervrajzokat, az arzenálját négy halálos fegyverig kell kibővítenie, és mindegyiket szabadon kell testre szabnia, hogy megfeleljen harci stílusának az intelligens, reaktív ellenségekkel szemben. A Dark Matter a túlélési horror műfajának a mély űrben történő nehéz ütemű felvételét kínálja, nagy hangsúlyt fektetve a taktikai harcra és a felfedezésre.


Sztori


Kifulladva rohansz be az ajtón, és nekicsapódsz annak hideg fémfelületének. Az összepréselő karmok kattanása visszahúzódik a távolba, elnyeli a mögötted lévő koromfekete feledés. Jobban tudod, mint hogy biztonságban érezd magad. Túl sok fertőzött van a hátadban, és még egy üres fém ajtó van előtted. Gyors reflex segítségével ellenőrizheti lőszerkészleteit, és friss magazint helyezhet be a puskájába. Gyorsabb imával megpattintja a kapcsolót, és kinyitja az ajtót. A fém pofák végtelen éjszaka nyílnak, és nem mer áttörni a zseblámpájával, hogy ne zavarja az árnyékban élő dolgokat. A padlórácsoktól felmosódó sápadt biolumineszcencia révén összeállítja a folyosó képét, és mi lehet egy robbanó hüvelyszakasz. Közvetlenül a teljesen kifejlett lánctalpas sziluettje kavarog.

A sötétben vigyorogva bekapcsolja a fegyver zseblámpáját, és egyenesen a folyosón mutat. Megjósolható, hogy a hólyagok teljes irritációra duzzadnak, készen állnak a legkisebb érintésre is felrobbanásra. A bejáró sziszegni kezd rád, amelyet azonnal felkelt a fény és a jelenléted. Az elméd szemében néma módon rohan előre a hólyaghüvelybe, hogy megölje önmagát, és ezzel értékes lőszert spórol meg.

Drága pillanat kell a valósághoz való alkalmazkodáshoz, amikor az elegáns forma kuporg és felfelé ugrik. Az elkerülhetetlen repülés előtt csak egy pánikszerű lövésre van idő, amikor az életedért szaladsz, alig tartva az előtted vágó karmokat. Az adrenalin által inspirált inspiráció pillanatában csapkodja a falpanelt, amikor elvonul a kamra ajtaja mellett. A nehéz, erőteljes mechanizmus simán kettévágja a lánctalpat, mielőtt a kriter elérheti és kiszállna belőled. Nincs idő gratulálni magadnak, hiszen ismerős sziszegést hallasz fentről ...


Főbb jellemzők:


- 14 szint a mély űr túlélésének szemcsés meséjében
- 4 fegyver és 4 lőszer típus. Elemi lőszerhatások, amelyek lehetővé teszik, hogy megfagyjon, feloldódjon vagy felgyújtsa ellenségeit.
- Három kézműves frissítés a fegyverek testreszabásához.
- Gyűjtse össze a hulladékot és az idegen erőforrásokat saját eszközeinek és egészségügyi csomagjainak elkészítéséhez.
- Fektessen be a kívánt fegyverekbe és fejlesztésekbe, fejlessze ki saját harci technikáit.
- Nemlineáris felfedezés és történetmesélés bonyolult ellenséges AI-val, amely reagál a játékos cselekedeteire és taktikájára.
- A fény és a sötétség a játékmenet szerves részei, nem csak vizuális simítások.
- Kompromisszumok nélküli valós idejű fények és árnyékolás a tiszta, sötétségtől táplált terror gerincét bizsergető pillanatokért.
- A tiszta, kézzel festett textúrák és az egyedi árnyékolási technikák egyedi vizuális stílusban ötvöződnek.
- Dinamikus filmzene, amely alkalmazkodik a játék körülményeihez.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2013.10.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Iceberg Interactive
EAN číslo
DIGI14898