Dark Fall: Ghost Vigil

Dark Fall: Ghost Vigil
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
17,56
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Csatlakozzon a Harwood House egész éjszaka kísérteties virrasztásához. Az „OPG” paranormális nyomozócsoport részeként fedezze fel a kísértetjárta épületeket és vizsgálja meg a szellemek megfigyelését, amelyekről régóta beszámoltak Wolfenden környékén. Fogja meg a szellemvadász eszközöket és oldja meg az elhagyott épület rejtélyét.
Üdvözöljük a Ghost Vigil oldalon
A cél paranormális kísérletek útján bizonyítani a „szellemek” létét. A helyszín a Harwood House, amely nyugtalanító történelemmel büszkélkedhet, és várja Önöket, hogy megtapasztalják. Mi, az Oxford Paranormal Group úgy gondoljuk, hogy az épületet nem egyetlen ismeretlen entitás kísértette, hanem többen is. Az OPG számos távoli élő kamerát és kísérletet helyezett el az épületben.

A Harwood-ház most üres, mint 4 évtizede, de lehetsz a szemed a sötétben ... figyelsz ... vársz. Fedezze fel, mi történt.

A ház 1747-ben épült Lord Harwood, felesége és kisfia, Edgar vidéki otthonaként. A harwoodi birtok szerény volt, néhány sötét erdős dombig húzódott, az oxfordshire-i vidék mélyén. Tragédia történt 1749-ben, amikor Lord Harwood elvesztette fiát skarláttól.

Ezután vegyes történelem támadt a Harwood-házra; gyorsan egymás után adták át egyik tulajdonosnak a másiknak. Úgy tűnik, senki sem akart sokáig maradni. A későbbi években a ház szállodává, szülészeti kórházzá, végül 1968-ban Shangri La néven ismert gyermekotthonká vált.
A te szereped:
Új vagy az OPG-ben, az Oxford Paranormal Group-ban, de szembe kell nézned az első „egész éjszakai virrasztással” a Harwood House-ban. Vizsgálata a tetőtérben kezdődik, a kijelölt „zárt ajtókísérletként”, mielőtt az elhagyott Harwood-ház és a Shangri La gyermekotthon maradványait tárná fel.

A kijelölt vizsgálati terület felfedezése mellett szellemkamerák is rendelkezésre állnak, hogy megtekinthessék a helyszín más részeit, valamint az OPG tagjaival való interakciókat üzenetek és rádió segítségével.

Az Ön feladata a felszerelés és a paranormális kísérletek figyelemmel kísérése. A dolgok rendben kezdődnek, potenciális aktivitással; gömbök, villanások, hőmérséklet-csökkenések ... éjfélig, amikor a dolgok mélyen „megmagyarázhatatlanná” válnak. Ki üldözi Harwood House-t?


Főbb jellemzők:


- Fedezze fel a régi elhagyott Harwood-házat sötétedés után.
- A Szellemvadászat eszközeivel felfedezheti a természetfeletti tevékenységeket, „beleláthat” a múltba és meghallhatja a halottakat.
- Tapasztalja meg a múlt visszatekintését az Időcsúszdák segítségével.
- Végezzen paranormális vizsgálatokat számos vizsgálati módszer alkalmazásával.
- Használja a diktafon EVP felvételeket, az Éjjellátó kamerát, az EMF detektorokat és a hőkamerát a jelenségek pontos meghatározásához.
- Kommunikáljon a szellemekkel egy Ouijaboardon keresztül.
- Állítsa be a Trigger Object elemet és figyelje a tevékenységet.
- Kövesse a Ghost Boxon keresztül hallott kísérteties nyomokat.
- Éjjellátó vagy hőkamerákkal fedheti fel a paranormális jelenségeket.
- Használjon nyomozói készségeket titkos helyek feltárására és a rég elveszett titkok megismerésére.
- Kihívás az elme rejtvények és rejtélyek megoldásával.
- Teljes színészgárda és hangzás, hogy a kísértetjárta hely a kísérteties életbe kerüljön!
- Figyelje a CCTV kamerákat, amelyeket a helyszínen állítottak be, hogy figyeljék a természetfeletti tevékenységeket.
- Vizsgálja meg a Harwood-ház történelmi és közelmúltbeli kísértéseit.
- Szellemek csoportja, hogy felfedezzék és kísértetvadász társaikat, akikkel távolról kölcsönhatásba léphetnek a Szellemvadászatok során.
- Írta: Jonathan Boakes, a Dark Fall és a Lost Crown játékok alkotója.
- Hallgassa meg a valós szellemi jelenségeket, amelyeket a Ghost Hunts során rögzítettek.
- Point and Click felület kalandjáték.
- Egyedüli játékmenet.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2020.01.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGI14891