Dark Days

Dark Days
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,70
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A  JÁTÉKRÓL

 

Te vagy Carter. Egyetlen vadász állomásozik az elszigetelt Colbrook szigeten. A szigeten mindenki vagy valamilyen baktériummal fertőzött, vagy túlélési állapotban van. A cél az, hogy életben elmeneküljön a szigetről, és minél több túlélőt mentsen meg! A játék lenyűgöző történetvonallal rendelkezik, különféle karakterek bevonásával és mozi vágott jelenetekkel.

Ebben a fentről lefelé haladó zombi túlélési játékban el kell kutatnia a területeket a létfontosságú tárgyakért, túl kell élnie a zombihullámokat, meg kell keresnie a túlélőket és biztonságos házakat kell biztosítani. Ha biztonságos házakat biztosít a túlélőkkel, és megjavítja barikádjait, akkor gyorsan utazhat a játékban. Fontos dolgokat kell kidolgoznia, amelyek segítenek a küldetésben. Számos fegyverhez is hozzáférhet, például kézifegyverekhez, gépkarabélyokhoz, hatalmas puskákhoz, számszeríjhoz, dobókésekhez, koktél molotovokhoz, robbanó aknákhoz, gránátokhoz és még sok máshoz. Különböző közelharci fegyvereid lesznek a ládák feltörésére, amelyek kézműves tárgyakat tartalmaznak, vagy egyszerűen csak megvédhetik magukat, ha nincs lőszer.

Ahogy haladsz a játékban, olyan tervrajzokat találsz, amelyek új kézműves készségeket nyitnak meg. Ezek a készségek elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy orvoscsomagokat hozzanak létre, hogy meggyógyuljanak, ragadós bombák a fontos ajtók lebontásához, zárcsákányok a titkos területekhez való hozzáféréshez vagy számos más fegyver készítéséhez. A játéknak opcionális mellékküldetései is vannak, például olyan fontos levelek gyűjtése, amelyek betekintést nyújtanak a fertőzésbe, vagy teljesítik az eredményeket.

A különböző fertőzöttekkel találkozni fog:

Lassú zombik - viszonylag könnyen megölhetők, mégis tömegesen jelenhetnek meg.
Futók - Gyors zombik, nagyobb ellenállással. Új szintű stresszt ad!
Zombi vadállatok - Lassú, ugyanakkor nagyon ellenálló és nagyon erős. Ne hagyd, hogy ezek a srácok megérintsenek!


Játék jellemzők:


- Próbáljon elmenekülni a sziget és a fertőzés elől
- Keresse meg a túlélőket és biztosítsa a biztonságos házakat
- Feltárja a területeket, majd készítse el fegyvereit és tárgyait
- Vásároljon új fegyvereket az opcionális boltban
- Gyűjtsön betűket és szerezzen eredményeket
- Próbálj meg nem meghalni

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2016.06.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Brutal Studio
EAN číslo
DIGI14887