Danger Scavenger

Danger Scavenger
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8,61
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Halálosan hatékony. Nagyon ügyes. A közönyös polgárok számára láthatatlan. Harcolnak a kapzsi vállalatokkal, amelyeknek egész nemzete van a hüvelykujjuk alatt. Suits gúnyosan szemetelőnek nevezte őket.

Ők vették észre először, hogy a helyzet megfordul. És ez egy mesterséges intelligencia AIONE, aki átvette az irányítást, ami a gépek lázadását okozta mestereik ellen.

Eljött az idő. Lépjen ki az árnyékból, hogy nyílt csatában nézzen szembe ezzel az új ellenséggel.
Hamarosan az AI-nek meg kell tanulnia, hogy a Scavengers mennyire veszélyes.

A gonosz mesterkedés végzetet hoz a világra. A kitagadottak egy csoportja - az ártalmatlanítók - akiket egykor a sors elutasított, most megdicsőültek és csodálták, úgy döntenek, hogy legyőzik a status quo-t ... és természetesen kifosztják útjukat, és egy nagy kincsekkel teli táskával térnek vissza rejtekhelyükre ... vagy törött törmelék.

Magasabban fog mászni, mint valaha.

A Danger Scavenger egy intenzív cyberpunk témájú roguelite skyline bejáró, amely egy lélegzetelállító cyberpunk város tetejére visz, ahol a lélektelen AI által irányított kegyetlen ellenségekkel kell szembenéznie.

Felejtsd el, hogy kalandokat és kincseket keresve mászol át a börtönökben, a barlangokban és a pokol legsötétebb gödreiben. A világ megváltozott, és új idők jönnek. Fel és fel a földalattól fogsz új távlatokat és lehetőségeket keresni.

Legyen a kitaszítottak egyike, és induljon kockázatos vadászatra a felszabadulás és a hatalmas felhőkarcolókban elrejtett számtalan gazdagság után. A veszély olyan nagy, hogy minden hulladékkezelő örökre megváltoztathatja a történelem menetét ... vagy egy újabb elfeledett hulladékvadász válhat belőle. Bölcsen válassza az utat - a nagyobb kockázatok nagyobb jutalmat jelentenek!


Dinamikus kockázat-megtérülés játék: okosan válasszon utat, nézzen szembe a kihívásokkal, és váljon hőssé, aki mindig is szeretett volna lenni! Vagy ... haladjon könnyebb úton, és térjen vissza semmivel.

Gyűjtse össze a hulladékot és készítse el belőle a berendezést. Az egyes fegyvereket a kézműves rendszer segítségével személyre szabhatja.

Váratlan elemkombinációk, amelyeket felfedezhet a kalandjai során. Tervezze meg tökéletes stratégiáját sok próbával és hibával, ami nyilvánvalóan sok halálesetet eredményez.

6 egyedi szemetelő - mindegyiknek megvan a képessége és stílusa a problémák kezelésére: lopakodás, stratégia, gyorslövés, esetleg ezek keveréke? Te döntesz!

Győzz le 5 kapzsi vállalatot. Szembesüljön több mint 30 típusú ellenséggel, azok speciális verzióival és főnökeivel. Válasszon 30+ különféle fegyver, 50+ aktív és passzív tárgy és frissítés nagy választékából vásárolni vagy kifosztani.

Magasabban fog mászni, mint valaha - ez az egyedülálló skyline bejáró a lélegzetelállító cyberpunk város tetejére vezet, ahol az AI által irányított robotokkal kell szembenéznie.

Összefogás és harc az ellenséges robotokkal Együttműködési módban

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2020.06.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Star Drifters
EAN číslo
DIGI14874