Dandara

Dandara
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,26
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A só világa az összeomlás szélén hanzik. Az egykor szabad szellemű polgárok elnyomottak és elszigeteltek. De nem minden veszett el, mert ebből a félelem érzetéből fakad egy hősnő, egy reménysugár. Dandarának hívják.

Üdvözöljük az egyedülálló 2D metroidvania platformerben, amely tele van misztikus lényekkel és határtalan felfedezéssel. Dacoljon a gravitációval, amikor a padlón, a falakon és a mennyezeten egyaránt ugrik. Fedezze fel a Só világában rejlő rejtélyeket és titkokat, valamint annak sokféle karakterét. Képesítsd Dandarát az elnyomásra hajló ellenségek elleni harcra és a túlélésre.

Ébredjen Dandara, hogy szabadságot és egyensúlyt teremtsen ebben az iránytalan világban.

Jellemzők

  • BELÉPNI A REJTETT REALMUSOKAT - A Trear of Fear Edition * 3 új felfedezendő területet, új nagy főnököt, új erőket és mechanikát, új zeneszámokat, új titkos befejezést ad, valamint számos életminőségi frissítést és még sok mást!
  • Fedezze fel a sót - A Trial of Fear Edition egy teljesen új hangsúlyt fektet a történetre, kibővítve a Só és lakói történetét. Keressen új leírásokat, párbeszédeket és kivonatokat a meglévő karakterekhez és környezetekhez!
  • ÚJ VEZÉRLÉSI Séma - Élvezze az új egér és billentyűzet vezérlési rendszert, amely a The Trials of Fear Edition PC-s verziójához készült!
  • INNOVATÍV VEZÉRLŐK - Az érintőképernyős és a gamepad bevitelre egyaránt natív módon építették, a mozgás és a harc zökkenőmentesen és zökkenőmentesen hat egymásra.
  • KORLÁTLAN FELTÁRÁS - Gyorsan haladjon át a só ezoterikus világán, és a gravitáció akadálytalanul folyékonyan leugrik minden felületről, szeretettel kialakított környezetben.
  • KIHÍVÓ FOLYAMAT - Használja a sebesség és a készség, az ész és a reflex kombinációját a rejtvények megoldására, az erőforrások megszerzésére és a korábban elérhetetlen területek elérésére.
  • GYÖNYÖRŰ ÉS IMMERIKUS VILÁG - Egy látványos és hallási csodaország pompás kézműves pixel artok és eredeti hangsáv kompozíciók révén elevenedik meg.

* Dandara: A Fear Edition tartalma ingyenesen letölthető a Dandara összes meglévő tulajdonosának

Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Dnovel
EAN číslo
DIGI14872