Damnation City of Death

Damnation City of Death
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,07
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Damnation - A halál városa egy túlélési játék, amelyet egy eljárással létrehozott, tartalommal töltött városban játszanak. Keressen létfontosságú tárgyakat a túlélése érdekében, és egyszerre foglalkozzon rengeteg zombival és szörnyeteggel. De mindezt nem egyedül kell megtennie! Egyesítsen erőt más túlélőkkel, és kezdje el biztonságban tartani a környezetét. Mindent megtalál, amire szükség van a túléléshez a városból. Csak az akaraterővel kell rendelkeznie ahhoz, hogy megmássza és elkezdje összeszedni a készleteit. Barátokat és ellenségeket szerezhet más játékosokkal, hogy saját egyedi történeteket készítsen.
A túlélés egy választás.


Főbb jellemzők:


- Történetvezető bevezetés - A játéknak van egy bevezető játékmódja, amely segít az új játékosoknak megismerni a játék mechanikáját és háttértörténetét.

- Dinamikus környezet - A játék világ egy eljárással létrehozott város, amely minden világot egyedivé tesz. A város túlélőkkel, szörnyekkel és állatokkal rendelkező lakókörnyezetet kínál. A játék világa egész napos és éjszakai ciklust kínál. Napközben képes megtalálni az erőforrásokat és felfedezni a várost, de éjszaka készen kell állnia az utánad érkező szörnyek hordájára.

- Bázisépítés és kivitelezés - Védje meg magát bázisépítéssel . Kézműves tárgyak a túléléshez a város feltárásával talált tárgyakból.

- Ellenségek - Az ellenségek a zombiktól a nagy szörnyekig változnak, hogy magukévá tegyék a játék kooperatív aspektusát. A Player és a Player szerverek közötti játékosok új nagy fenyegetést jelentenek az Ön számára.

- NPC - A világ túlélő bázisai véletlenszerűen generálódnak a város körül. Vannak ellenséges és barátságos bázisok is. Vigyázzon, amikor megközelíti a bázist, mert elkapják Önt, és követelhetik, hogy válaszoljon tetteire. Megpróbálhat csatlakozni hozzájuk, vagy kihívást jelenthet nekik.

Údajov
Műfaj
Indie
Megjelenés
2015.03.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Antiproto
EAN číslo
DIGI14863