Daemon_9

Daemon_9
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,43
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Morgan Shane eltűnt, és véres káosz nyomot hagy maga után. De szörnyeteg-e vagy valami sokkal baljósabb áldozat, mint amit a hatóságok elképzelnek? És a legnagyobb kérdés az összes között: Meg tudja-e oldani a rejtélyt, mielőtt ugyanaz a sötét erő, amely Morganot megcélozta, megtalálja?

A Daemon_9 nem film ... nem játék ... mindkettő. Olyan ez, mint egy horrorfilm a menekülési szobában, amely ÖNT helyezi a történet középpontjába. A teljes mozgású videók, grafikus képek és a kihívásokkal teli agymenők összefonódnak, hogy a természetfeletti terror és rejtély mélyen rétegzett történetét forgassák.

JÁTÉK:


Amikor először elindítja a Daemon_9-et, egy üzenet fogad egy Morgan névtelen barátjától, aki küldetésben van, hogy megtalálja és megmentse - és feltárja a vele történtek igazságát. Kétségbeesett segítségért kéri a segítségét. Az egyetlen eszköz a merevlemez biztonsági másolata. És itt kezdődik az utazásod - szúrva át az anyagot, amelyet az igazság keresése során tárt fel. De az igazi kihívás az, hogy ne essen ugyanazoknak a sötét erőknek az áldozata, amelyek a barátait követelték, és "belekapcsolódva" sebezhetővé tehette magát.

Az ösvény végül kivezet az internetre és egy másfajta hálóba - egy nemzetközi összeesküvésből és természetfeletti erőkből szőtt hálóba. Szüksége lesz észre, türelemre és idegességre a rejtély megfejtéséhez, Morgan megmentéséhez és önmagának megmentéséhez.

Údajov
Műfaj
Indie
Megjelenés
2018.10.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Curio Productions
EAN číslo
DIGI14853