Cycle 28

Cycle 28
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,60
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A 28. ciklus egy 2D-s űrlövő, klasszikus játéktermi stílusban, amely a magas pontszám elérésére törekszik. Az irányítás egyszerű. Az akció gyors iramú. Az intenzív kutyaharcok epikus, képernyőfeltöltő főnökökhöz vezetnek.

Ahogy Olivia Bergen - a haditengerész, aki elkülönült a flottájától - elakadt a 27. ciklusban. Újra, újra és újra megéled. És ha ez nem volt elég rossz, minden alkalommal, amikor leesik a láncról , várnak.

Nem tudod, kik ők, és mit akarnak. Csak tudod, hogy te vagy az egyetlen dolog közöttük és otthon. Tehát jobbá, gyorsabbá, erősebbé válik. Talán az egyik ilyen ciklus kitalálja. Addig csak halhatsz tovább.

Főbb jellemzők:

Gyors ütemű harc - Hatalmasan csúsztassa az utat több golyó között, mint amennyit egy kisebb pilóta képes kezelni. Semmi sem érzi jobban, mint ha a hajó fegyverét használná az ellenség által elárasztott téren való hajtáshoz, miközben egyre szorosabban fogja meg a ravaszt.

Frissítések - Verd meg személyes magas pontszámodat futtatással a frissítések feloldásához. 45 lehetséges konfigurációval szabhatja testre hajóját, és sajátítsa el az új taktikákat, hogy csak egy kicsit tovább élhessenek.

Fejlődő történet - Fedezze fel a titkait annak, hogy miért ragadt bele a Cycle-be, miért pokolian hajlandó elpusztítani mindent, amit szeret, és csak azt, aki valójában.

Epikus eredeti pontszám- A modern zenekari és retro elektronikus hangok erőteljesen atmoszférikus keveréke Jordan Rees által. (A múmia [Universal Pictures], az anya [Paramount Pictures], a Defenders [Marvel Studios] trailer zenéjének zeneszerzője).

A 28. ciklus nem lesz egyszerű. Nem lesz gyors. De ez rendben van. Nem mész sehova.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018.03.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Pill Bug Interactive
EAN číslo
DIGI14833