Cursed

Cursed
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,89
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A „Cursed” egy új misztikus, érdekes és lenyűgöző klasszikus horror kalandjáték, amelyet a JetDogs Studios fejlesztett ki, és amelyet sok játékos ismer. A játéknak számos sajátos előnye van, mint egy érdekes cselekmény, tele rejtélyekkel, misztikával és nagyszerű fordulatokkal, fényűző grafikákkal, innovatív rejtvényekkel stb. Ha nem fél attól, hogy mélyen elmegy az átkozott ingatlan világába, és ha készen áll arra, hogy mentse meg a világot a gonosztól, vagy csak egy kellemes estét akar eltölteni, akkor az „átkozott” a legjobb választás.

A fő női karakter és vőlegénye, Albert élete csodálatos és boldogsággal teli volt. Valójában az volt ... Amíg Albert nem kapott furcsa levelet azzal a javaslattal, hogy jövedelmező munkát végezzenek távol az otthonától. Albert elment dolgozni, és sokáig nem voltak hírek. Tehát a fő női karakter (azaz te, a játékos) hosszú útra indult, hogy szerelmi társát keresse, anélkül, hogy tudta volna, mi történt vele, és milyen veszély és veszély vár rá. Sárkányok, fantomok, démonok és más, túlvilági lények is úton lesznek. Vajon az igazi szeretet legyőz-e különböző nehézségeket és akadályokat az út során?

A „Cursed” játék cselekménye váratlan fordulatokkal és meglepetésekkel teli. Megtanul egy ősi varázsló titkot, felveszi a kapcsolatot a túli lényekkel, megtudja az igazi nevét, és találkozik olyan emberekkel a múltjából, amely olyan messze van, hogy lehetetlen emlékezetre hívni. És a legfontosabb az, hogy csak te szabadíthatod fel szerelmi társadat, és nem engedheted, hogy a gonosz elragadja az egész világot. Merszi vállalni az egész emberiség felelősségét?

Az „Átkozott” -ban meg kell valósítania minden valódi lehetőségét a környezeti tárgyak megfelelő megtalálásához és használatához, ki kell nyitnia az összes maszkos zárat és ajtót, meg kell kerekednie a veszély elől menekülő akadályokon és meg kell szereznie a szükséges információkat a fő női karakter vőlegényéről valamint ennek az átkozott helynek a történetéről.

Külön megemlítést érdemel a „Cursed” játék lenyűgöző grafikája és transzcendentális zenéje. A szörnyek, a környezeti tárgyak és a környezet egészének élénksége kimondhatatlan érzéseket vált ki a játék során. Mindezek miatt a haj minden félelmet nem ismerő és hűvös fejű játékosnak feláll. Szeretné átélni az izgalmat? Ezután kezdje el az „Átkozott” játékot éjjel a halottak között.

Így az „átkozott” egy kiemelkedő játék mindenféle játékos számára, amelynek minden lehetősége megvan ahhoz, hogy valódi slágerré váljon.

PS
Minden játékos számára egy csomó imádnivaló gyűjteményt kínálunk gyűjthető tárgyakból - 15 kereskedőkártya, 10 háttér és 10 csodálatos hangulatjel!

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.06.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Jetdogs Studios
EAN číslo
DIGI14813