CURSE

CURSE
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,29
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A CURSE egy point-and-click horror játék, amely a paranormális vizsgálatok világába dobja a játékost. Fedezze fel a hírhedt Atherton-kúriát, ahol az elmúlt 100 évben számos haláleset és eltűnés történt. Az Ön feladata, hogy megtisztítsa a kúriát lakóitól és egy darabban kijusson.

Gondolod, van mire szükséged, hogy felfedd az Atherton Manor árnyékában elrejtett titkokat?

Játék jellemzők:

- Történetvezérelt játékmenet: A CURSE egy mély történetet tartalmaz, gazdag karakterekkel és néhánynál több fordulattal.

- Ikonvezérelt pontok és kattintások játékmenete egy 3D-s világban: A lejátszó interaktív ikonokra kattintva navigál a környezetben. A játékos teljesen 3D-s környezetben is körülnézhet.

- Ghost Chase: Az Atherton Manor lakói nem nézik jó szemmel a betolakodókat, és ha provokálják, megtámadnak. A játékosok dönthetnek úgy, hogy megállják a helyüket, vagy más helyiségekbe szaladnak. Használd a zseblámpádat a szellemek megszerzéséhez és a navigáláshoz, amikor a szellemek megjelennek, a fények kialszanak!

- UV zseblámpa: Ön rendelkezik egy csúcstechnológiájú zseblámpával, amely képes szétesni olyan entitásokban, amelyek árthatnának Önnek - használja azonban a zseblámpát körültekintően, mivel csak egyetlen elemet kap!

Mire számíthatunk:

 

A CURSE elbeszélés-központú élmény. Számítson arra, hogy sok jegyzetet és párbeszédet olvas. Ez a játék azoknak szól, akik élvezik a szórakoztató, kísérteties mesét, amelynek megtapasztalása időbe telik.

Lineáris játékmenet: A CURSE egy lineáris élmény, némi könnyű elágazással, amely a játékosok számára meghatározza az eseményeket. A játék azonban magas szinten lineáris, azért, hogy összefüggő történetet meséljen el.

Ghost Chase: A Ghost Chase funkció feszült. Állítólag feszült. A szellemek véletlenszerű pontokra érkeznek a Kúrián azzal a szándékkal, hogy megöljenek.

Pont és kattintás navigáció: A CURSE NEM engedi meg a szabad mozgást. Olyan élményt szerettünk volna létrehozni, mint egy vidámparki utazás, ahol mi ellenőrizhetjük annak aspektusait, amit látsz, és amit nem. Ha megadod magad az ilyen típusú mesélésnek, akkor gördülékenynek kell lennie. Ha inkább aktívan mozog a játéktér között, a CURSE nem biztos, hogy az Ön számára való.

Jump Scares: Bár a játék nem támaszkodik az ugrási félelmekre a játékos szórakoztatása érdekében, néhánynál többet tartalmaz.

Horror elemek: A CURSE horrorja egy PG-13 hangulathoz igazodik, mint az R vagy MA besorolás. A légkörre törekszünk a gore és a grafikus erőszak felett.

Jól hangzik?

Ha a fenti leírások felkeltik az érdeklődésedet, akkor kösd be és menjünk egy kört!

A CURSE a legtöbb esetben 2-4 órás játékmenetet biztosít. Ha össze szeretné gyűjteni az összes eredményt, akkor néhányszor el kell játszania, hogy végigjátszhassa az elágazó elemeket és az opcionális nehézségi beállításokat.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.09.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Micronet co
EAN číslo
DIGI14810