Cubicle Quest

Cubicle Quest
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,91
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Cubicle Quest egy játék arról, hogy az élet hogyan szívhat. Zsákutca munkák, ismétlődő kötelezettségek, irritáló munkatársak ... A Cubicle Quest mindezeket a dolgokat elviszi, és ellenségekké változtatja őket, akik ellen harcolhat egy régi iskola RPG-jében.

A Cubicle Quest-ben való kalandozással nem szerezhet szintet és aranyat a nagy ősi gonoszság ellen. Minden küldetés hatással van karaktered életére, legyen szó akár előléptetésről a munkahelyen, új barátok kereséséről, akár kitalálásáról, hogy mit szeretnél csinálni az életben. Nyerjen szövetségeseket és személyes erőt, amíg nem veszi fel azokat az erőket, amelyek a fülkéjében tartanak!

Jellemzők:


- 20-25 óra játék, beleértve a játék utáni kihívásokat és a titkos befejezést. Az állandó választások és az időalapú kihívások visszajátszási értéket jelentenek.
- A szörnyek nem dobnak aranyat. Minden készpénz a bonyolult pénzügyi rendszerből származik, beleértve a szokásos munkáját, a mellékelőadásokat és a saját vállalkozás indítását.
- A hitelkártya és az egyetemi adósság megsemmisítése mellett pénzt takarékpénztárakba és részvényekbe is befektethet.
- Az olyan elemek helyett, mint a tűz és a jég, az intuitív stratégia érdekében munkával vagy interperszonális készségekkel küzdesz az ellenségekkel. Az ellenségek egyedi elemekkel is megütnek, sok közülük nem hasonlítható össze a normál RPG stratégiákkal.
- Kilenc párttag, mindegyik hasznos, hogy támogasson különböző kihívásokban.
- Többféle házasság-választási lehetőség, amelyek mindegyike egyedi elemeket kínál a játék második felében. Vagy maradjon egyedül, ha megtalálja a megfelelő küldetést.

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Szimuláció
Megjelenés
2015.02.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
GrabTheGames
EAN číslo
DIGI14792