Crimson Gray

Crimson Gray
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,79
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

John súlyos depresszióban szenvedő fiatalember. Amint elveszíti az életcél-tudatát, a világot céltalan szürkében kezdi látni. Amikor kezd elveszíteni minden reményt, John megismerkedik egy lánnyal ... egy nagyon különleges lánnyal.

Bár Lizzie szeretetteljes és odaadónak tűnik, hamar kiderül, hogy olyan erőszakos és instabil, hogy egy normális fiú elmenekülne előle. De amikor John meglátja, látja, hogy valaki más mentális állapotban szenved. John hajlandó kockáztatni a biztonságát, hogy segítsen Lizzie-nek bizonyos mentális stabilitás elérésében. Lizzie hajlandó megölni mindenkit az iskolában, ha úgy gondolja, hogy ez boldoggá tenné.

Minden választása hatással lesz mindkét szereplő lelki állapotára, megváltoztatva a sorsukat. John elutasíthatja Lizzie-t, engedhet depressziójának, vagy hevesen meghalhat. Lizzie elveszítheti az irányítást és tönkreteheti esélyeit, vagy megszállottja lehet az árnyékos összeesküvéseknek, amelyek létezhetnek vagy nem. Vagy csak lehet, hogy kettejüknek éppen arra van szüksége, amire a másiknak szüksége van, és történetük boldogsággal végződhet ...

 

A Bíbor Szürke egy pszichológiai thriller, amely a szereplők pszichéjét és az őket összefogó furcsa körülményeket tárja fel. Arra összpontosít, hogy finom cselekedetek következményekkel járjanak, döntéseitek befolyásolják a szereplők mentális stabilitását oly módon, hogy a soron belüli döntések nagyon eltérő eredményekkel járhatnak.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2017.07.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Sierra Lee
EAN číslo
DIGI14635