Criminal Bundle

Criminal Bundle
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,22
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Criminal Bundle egy első személyű shooter online multiplayer, alacsony poly esztétikával. Lődd le a többi játékost, miközben megpróbálod kinyitni a széfet, vagy megakadályozni, hogy a bűnözők elmeneküljenek a pénzzel.


Ne tévesszen meg az alacsony poly művészet! A Bűncsomagban el kell sajátítania a rendőrségi stratégiákat, hogy a bűnözők ne menekülhessenek el. Önnek és csapattársainak el kell dönteniük, hogyan viselkedjenek a rablásban, milyen fegyvereket kell használniuk, és mi lesz a törés és a belépés zónája. De bűnözőként a stratégiád teljesen más lesz. Be kell jutnia a bankba és el kell törnie a széfet. Akkor vedd el az összes pénzt, és fuss az életedért. Ne bánja az áldozatokat, ne a túszokat, csak a pénzt!

FŐBB JELLEMZŐK


- Fegyverek és testreszabás - Sokféle fegyver létezik, például puska, pisztoly, mesterlövész és kés. Válassz okosan ... vagy sem, csak rajtad áll, hogy elvégezd-e a munkát, de nem mindegy, hogy hogyan fogod csinálni. Ezért választhat különböző karaktereket mindkét csapatban. de csak a „rosszfiúk” viselhetnek különböző maszkokat, mint például lófej, bohóc arc, elnök úr covfefe maszk sok más mellett.

- MASZKOK - A Criminal Bundle-ben csak a „rosszfiúk” viselhetnek különböző maszkokat, például lófejet, bohócarcot, Mr. President covfefe maszkot sok más mellett. A jövőben még annyit adunk hozzá. Maradjon velünk!

- TÉRKÉPEK - A jelenlegi térképen van néhány forró pont a mesterlövészek számára a tetőkön. Kibővítjük a játékot új ingyenes térképekkel, például szupermarkettel vagy ékszerüzlettel.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018.01.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Eloquence entertainment
EAN číslo
DIGI14632