Creature Clicker - Capture, Train, Ascend!

Creature Clicker - Capture, Train, Ascend!
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,04
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Creature Clicker a Clicker műfaj új eleme, inspirációt merítve a Clicker Heroes-ból és a Pokemonból, amely mindkét elemre épít, megragadhatja a lényeket, szintbe hozhatja őket, hogy minél több DPS-t végezzenek, és felemelkedve jobb képességek megszerzése érdekében.

A játékot úgy indítja el, hogy kiválaszt egy tojást, és inkubálja ellenségek megölésével, valahányszor megöli az ellenséget, 1/10-es esélye van elfogni és háziállatként kezelni, amely állandó DPS-t fog tenni az ellenségekkel, így segítségére van kattintása.

Ahogy lények felnőnek, keményebbé válnak, és a nehezen megkeresett készpénzt felhasználhatja frissítések és képességek vásárlására.

Emellett képes lesz olyan ritka tárgyakat is átvenni lényekből és kézműves tárgyakból, amelyek felszerelhetők a lényeire, hogy tovább fokozza a DPS-t és legyőzze azokat a magas szintű főnököket, amelyek 12 szintenként jelennek meg és 60 másodpercen belül meg kell verni, különben nem lesz képes a magasabb szintekre jutáshoz, amíg meg nem verik őket, ez néha azt jelenti, hogy visszalép néhány szintet, hogy tovább szintezzen és felemelkedjen teremtményein, majd visszatérjen és megverje őket, ha nagyobb és erősebb vagy!

Minden főnök ledob egy lélekkövet, amelyet arra használnak, hogy felemelje lényeit a következő szintjükre, és újraszületési rendszerként működik az extra DPS számára, a Sárkánya tojásként, csecsemőként, fiatalkorúként, serdülőként és felnőttként nő fel. valahányszor felemelkednek, egyre erősödnek

Akár egy farmot is építhet a földjén, ahol istállókat, sorházakat, szőlőültetvényeket és más építményeket építhet, amelyek mind segítenek a DPS felé

Údajov
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2017.04.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Phat Phrog Studios
EAN číslo
DIGI14613