Crazy Machines 2: Pirates

Crazy Machines 2: Pirates
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,41
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Yo! Ho! Ho! Üdvözöljük a Karib-térségben, ahol a sötét kalózmágia új tárgyakba varázsolja az életet! Nézze meg a kalózok különös új tárgyainak kincsét, és fejtegesse végig robbanásveszélyes új szinteket! Menjen a Coco- ból köretként a Big Bada Boom-ba ! Avast! Az őrült professzor most trükkös kalózmunkát szolgál fel! Kihívás a Hard Ball játékkal , lehet, hogy nem egyszer meg kell fordítania az elméjét, mielőtt megoldja! Vigye magára az élőhalottakat a Ne ébressze fel a halottakat c! Használja jól azt a futball-labdát - nem fogja tudni hagyni, hogy ezek a csontok nyugodtan pihenjenek! Rendben, gyűjtsd össze a gyöngyeidet, vedd fel az aranyat. Játsszon kegyetlenül Voodoo babákkal, akassza fel a csontvázakat az akasztófára, és látja, hogy egy egészen újfajta láncreakció bontakozik ki a szeme előtt!

- 12 új alkatrész, köztük kókuszdió, rák, átkozott iránytű, a halott kalózok akasztófája, kincsesláda és aranyat, gyöngy, robbanóporos hordó, csontváz, Voodoo babák és még sok más!
- 10 új kísérlet az agyad elkábítására és hajlítására! Tartalmazza az Üdvözöljük a karibi térségben, a Coco, mint köret, Hardball játék, a Halottakkal való játék, a Tengeren túli gyöngy, a Voodoo of the Dead, A Nagy Bada Boom, a Fekete Gyöngy és a Tudomány szélén!
- Készítsen és hozzon létre furcsa elgondolásokat horoggal vagy szélhámossal!
- Használja ki a varázslatot, a mágneses erőt és az új furcsaságokat, mint a rákokat, az élőhalott csontvázakat és a Voodoo babákat!
- Csatlakozzon az online közösséghez, és versenyezzen az eredményekben.
- Ranglisták
- Készítsen saját rejtvényeket, és ossza meg őket online. Töltse le és játssza le mások rejtvényeit.

Údajov
Műfaj
Könnyed, Stratégia
Megjelenés
2014.10.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Viva Media
EAN číslo
DIGI14596