Crashed Lander

Crashed Lander
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,41
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Okosabb a gravitáció, versenyezz az órával, fedezz fel új világokat.

A Crashed lander egy olyan gravitációs alapú ügyességi játék, amelyet olyan klasszikusok ihlettek, mint a Lunar Lander és az Space Taxi. Ön épített egy janky járművet propántartályokból és pótalkatrészekből. Kísérletezze a padtól a padig, hogy megpróbálja legyőzni a legjobb időt - akkor flörtöljön azzal a finom vonallal a sebesség és az irányítás között.

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy kipróbáld a Hard Mode-ot, akkor úgy bukdácsolsz, mint egy QWOPy, alacsony gravitációs teknős. Egy kis gyakorlással a hordós tekercsek körül fogsz cipelni. Látni fogja a fraktál matematika élvonalából származó helyszíneket - furcsa, organikus formákat, arcán régészeti ásatásokat és mindenféle WTFderful idegen látványt. Minden szint egy kézzel készített környezet, amely arra ösztönzi a játékost, hogy fedezze fel és körbejárja! A virtuális valóságban is tesztelheti landolóját a Rift, a Vive vagy más SteamVR kompatibilis fejhallgatóval.

- 25 szint meghódítására és felfedezésére Pad Hopper módban
- 25 szint Ring Runner módban - repüljön egyedi pályákon
- Játssz VR-ben. Működik a monitorokon, valamint a Rift, Vive és más SteamVR fejhallgatókon.
- Teljes (xbox 360) vezérlő támogatás
- Rejtett gyűjtemények minden szinten
- Keressen csillagokat, és kövesse nyomon az előrehaladást mind az 50 szinten
- Egy órás űrbeli, glitch-hop zene - mp3-kat tartalmaz!
- Eredmények és globális ranglisták.
- Windows, OSX és Linux!

A 3.1-es verzió már elérhető jobb teljesítményt, továbbfejlesztett VR-támogatást, új opciómenüt, új oktatóanyagot és első személyű kameramódot használva.

A Crashed Lander a Steam VR-játékainak első hullámának része volt. Eredeti kiadva az Oculus Rift DK1-hez, és tizenötszázszor frissült, ahogy a VR nőtt és fejhallgatók fejlődtek. Ez egy harmadik személyű VR nézet, sok kameramozgással, ez kényelmetlenné teheti egyes embereket. A mozgásvezérlők nem támogatottak, játékalap vagy billentyűzet / egér szükséges.

Údajov
Műfaj
Indie
Megjelenés
2014.06.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Brain Blinks
EAN číslo
DIGI14567