Crash Drive 2

Crash Drive 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,78
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL


Készülj fel a nevetséges szórakozásra ebben a többjátékos ingyenes, roaming stunt játékban. Vezessen egy buszt, tartályt vagy szörnyeteg teherautót, haladjon sebességgel hatalmas nyitott világokon, és vegyen részt véletlenszerű eseményeken. Mutasson a felháborító térképeken, rengeteg furcsa terepen, az intenzív élmény érdekében. Gyűjtse össze az érméket, emelje szintjét és nyerje meg az offroad versenyt. A Crash Drive 2 megőrjít!

A Crash Drive 2 jellemzői:
4 hatalmas nyitott világ felfedezésre; Megtalálja az összes titkos területet ...?
6 véletlenszerű versenyes esemény: Coin Collect, a korona királya, verseny, címke, kaszkadőr és Find the Ring
RPG által inspirált autószintező rendszer; 35 egyedi frissíthető jármű kinyitásához
5 pusztító testreszabható tank egy speciális harci harci játékmódban; Pusztítsd el ellenfeleid harckocsijait, és fokozd a harci minősítést
Csapat összeállítása barátaival: Minden vásárlás ad egy extra példányt, amelyet ajándékozhat egy barátjának!
Több platformos többjátékos és egyjátékos (PC és mobil): Nem számít, melyik platformon játszik, mindig játszhat a barátaival, vagy felveheti az AI-t

A Crash Drive 2 legjobban barátaival játszható. A legjobb élmény érdekében minden vevőt a következőkkel jutalmazunk; ennek a játéknak a megvásárlásakor egy extra Crash Drive 2 példány hozzáadódik a gőzkészletéhez, amelyet ingyen ajándékozhat egy barátjának! Kérjük, olvassa el az alábbi útmutatót az ehhez szükséges utasításokhoz:

Hogyan lehet megosztani a CD2 ismerős példányát
Crash Drive 2 útmutató
Alkotó: M2H_Mike
A Crash Drive 2 vásárlásakor kap egy extra példányt, amelyet ajándékozhat egy barátjának. Ez az útmutató elmagyarázza, hogyan kell ezt megtenni.

Mi, az M2H-nál, nagyon szabadon szeretjük a játékokat. Nem meglepő, hogy ez a Crash Drive 2 lényege. Vezessen szabadon körbe, és szabadidejében fedezze fel a nyitott világot. Keresse meg a legjobb pontokat szerző területeket, fedezze fel a titkos területeket, és keresse meg az árnyékos kereskedőt.
A véletlenszerű események szórakoztató kihívásokat jelentenek minden olyan játékos számára, aki részt akar venni. Ez lehetővé teszi
új szintek kinyitását és készpénzkeresést új autók vásárlásához.

Ezek a véletlenszerű események a következők:

Érmegyűjtés: Érmék hullanak az égből: vedd fel a legértékesebb érméket!
A korona királya: Tartsa a koronát 60 másodpercig, amíg a többi játékos megpróbálja ellopni. A garantált adrenalin eláraszt, amikor 7 játékos a farkadon próbál ütközni.
Verseny: Legyen az első, aki a különböző versenypályákon végez.
Címke: Jelölje meg a legtöbb objektumot mutatványokkal történő igényléssel. Ügyeljen arra, hogy elegendő pontot szerezzen, különben valaki ellophatja a címkét.
Stunt: Szerezd meg a legtöbb pontot korlátozott idő alatt, fedezd fel a legjobb mutatványokat.
Keresse meg a gyűrűt: Legyen Ön az első, aki áthalad egy adott gyűrűn.

Amikor elindítja a Crash Drive 2 játékát, akkor játék közben automatikusan meg fog találni. Ez garantálja a betöltött mérkőzéseket, és megtakarítja az aktív meccs megtalálásának problémáját. Az összes játék „szoba” extra baráthelyeket foglal magában (játékonként 10 játékost), hogy barátai MINDIG csatlakozhassanak hozzád a Steam barát csatlakozási funkción keresztül.

Amikor online kapcsolat nem áll rendelkezésre, a játék simán áttér egy teljesen játszható egyjátékos verzióra. A csatlakozás soha nem jelent problémát!

Készen áll egy autó RPG szintező rendszerre, amely megőrült ?!
Minden autónak négy statisztikája van: végsebesség, nitró, gyorsulás és tapadás. A nitró használatával növeli ennek az autónak a nitrokapacitását, maximális sebességgel haladva növeli a maximális sebességet ... megkapja a sodródást? Amikor egy autó mind a négy statisztikáját 10/10-re emeli, általános szintet ér el, amely lehetővé teszi új autó vásárlását, és presztízset szerez a játékon belüli eredménytáblán és a Steam ranglistán.

Mivel a tank olyan népszerű jármű a fő játékmódokban, úgy döntöttünk, hogy egy teljes játékmódot szentelünk neki. A CD2: Tank csatákban öt egyedi harckocsi közül választhat, és arra törekszik, hogy uralja az arénát. Lődd le vagy üsd le az ellenfeleket erről az égboltról, hogy pontokat szerezz, extra pontokat kapnak olyan különleges eredményekért, mint a többszörös gyilkosságok, a bosszú, a légi lövések stb.
Ha ezt a játékmódot offline módban játsszák, a botok (AI) kitöltik az ellenfél slotjait. Így az egyjátékos teljesen játszható is.

A Crash Drive 2 eredetileg tablet játékként indult. A következő funkciók különböztetik meg a Steam verziót az eredetitől:
A Steam verzióban nincsenek hirdetések és "alkalmazáson belüli" vásárlások
Nagy kezdő pénznövekedés, 200 000 extra készpénz (több mint 5 dollárba került volna az eredeti tablet játékban)
PC-re, Mac-re és Linuxra optimalizált; jobb grafika, teljesítmény és vezérlő támogatás
További javítások és apró változtatások a játékhoz
Steam integráció (beleértve a barátok csatlakozását, eredményeket és ranglistát)
A játék ingyenes ajándékozható példányát tartalmazza, amelyet meg lehet osztani egy barátommal
Cross Platform multiplayer PC, WEB és mobil / tábla között

Údajov
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie, Verseny, Szimuláció
Megjelenés
2015.05.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
M2H
EAN číslo
DIGI14559