Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Korhatár:
7
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
34,05
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Kedvenc erszényese, a Crash Bandicoot ™ visszatért! Fokozott, elkötelezett és táncra kész az N. Sane Trilogy játékkollekcióval. Most úgy tapasztalhatja meg a Crash Bandicootot, mint még soha. Pörögjön, ugorjon, dobogjon és ismételje meg az epikus kihívásokat és kalandokat a három játékkal, amelyek az egészet elindították: Crash Bandicoot ™, Crash Bandicoot ™ 2: Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot ™ 3: Warped. Éld át az összes kedvenc Crash pillanatodat teljesen újraszerkesztett grafikus dicsőségükben, és készülj fel arra, hogy az UMPH-t a WUMP-ba helyezd!
Crash Bandicoot ™ N. Épelméjű trilógia viharos emelkedési szint
Tapasztalja meg az eredeti Crash Bandicoot játék hírhedt Stormy Ascent szintjét. Korábban befejezetlen és kiadatlan, ez a szint még a legnehezebb Crash rajongók számára is kihívást jelent! Van mit vesz a gyors visszahúzódó lépések, az injekciós üvegdobó laboratóriumi asszisztensek, a repülő madarak, a mozgó emelvények és a vascsúcsok kezelésére?
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy jövő feszült szint
Játsszon az első új szinttel, amelyet az eredeti trilógia játékmenetéhez építettek majdnem 20 év alatt. Az első Crash Bandicoot játék „Waterfall Level” -jéből merítve ihletet, a Future Tense számos rejtvényt tartalmaz az eredeti szinttől, amelyet a Crash Bandicoot 3: Warped futurisztikus környezetében állítottak be. Fedezze fel a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy egy teljesen új nehézségi fokát, amikor kitér a rakéták elől, elpusztítja a robotokat és ugrik a lézerekkel, miközben felemelkedik egy hatalmas futurisztikus felhőkarcolóra.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.06.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGI14557